• Ваучер за полети по избор за фенове на летенето.

Един изключително хубав подарък особено, ако искате да впечатлите някой пилот - мечтател и да сбъднете сънят му да се рее в облаците като птица. Величествени планини, прекрасни долини, природа за която всеки би ни завидял. Подарете на любим човек или на приятел, уверете се сами колко много притежаваме като природа и забележителности. 
Всички полети се извършват от сертифициран пилот-инструктор. При възможност,опция за поемане на управлението в зависимост от условията на летене и преценката на инструктора. Възможност за заснемане на полета със собствена техника или материалите от техниката на пилот при наличието на такава. Лични предпазни средства - при необходимост.

Подаръкът включва:

Право на избор между:
1/ Мотивационнен полет - опитен урок с 4 местен самолет с право на избор на стандартен маршрут между:
* л. Ерден/Монтана до Стара Планина при Враца или Белоградчишки скали
* вр. Шипка или вр. Ботев и района от л. Белозем,
* Сухите реки край Силистра с каньони и скални манастири и полет над Дунав
* летище Лесново, язовир Искър, Витоша и Боровец
* Шумен и оклоностите, Мадарски конник, Плиска
* Родипи планина при Пловдив или Пазарджик
/възможни са и други маршрути по предварителна заявка, като разстоянието се определя от продължителността на полета, посоката на вятъра и др. климатични особености/

2/ 60 мин. полет - опитен урок със свръх лек самолет с възможност за поемане на управлението и маршрут с право на избор на между :
* района на Слънчев бряг, стария град на Несебър, Св. Влас или по посока нос Емине и Иракли
* района на л. Белозем с избор на посока към Стара Планина или Родопите
* района на яз. Искър, Самоков, Боровец
* района на летище Приморско и природен парк Странджа
* района на Сливница и полетата станали свидетели на сраженията за опазване на България
* района на Бохот
/възможни са и други маршрути по предварителна заявка, като разстоянието се определя от продължителността на полета, посоката на вятъра и др. климатични особености/

3/ Едночасов прелет с тандемен парапланер със HD Video заснемане в компанията на шампион по croos country или два стандартни полета със заснемане.

4/ Едночасов полет опитен урок с самолет-мотоглайдер от л. Ерден /Монтана/ или л. Шумен

5/ Прелети с мотоделта над Трънско ждрело, Асенова крепост, яз Копринка, навлизане в Рила, Пирин и Родпите, части от маршрута Ком - Емине и мн. други 

6/ Прашутен скок с видео заснемане от ръката на инструктора от Дропзона Ерден

Трябва да знаете:

1. Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2. Професионален пилот - Опитните уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор на ОЛО „Ратан” или „СКАЙ ВИКТОРИ” АТО.
3. Застраховка за времето на полета.
4. Полетите се извършват с от различни видове самолети за мотивационн и учебни полети, наблюдение, въздушна разходка и др. За да резервирате Вашия полет е достатъчно да се свържете с нас за уточняване на желаната дата. Районът и продължителността на полета определяте Вие на място в зависимост от пакета, свободните за полети коридори и метерологичната обстановка. Ние поемаме ангажимента този полет да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с много емоция и адреналин. В рамките на полета можете да помолите пилота за екстремни елементи. Полетите се извършват от летищата в Долна Баня, Лесново, Ихтиман, Сливница, Приморско, Калиманци, Балчик, Белозем и др.
5. Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години. Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
6. За паратрайк. Полетите се извършват от летищата до София около с. Мрамор, Банкя, Ихтиман, Перник, Дупница, Сливен, Сливница, Приморско, Калиманци до Варна или почти всяка по-голяма и равна поляна. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
7. За Делтапланер. Полетите се извършват от летищата до София около с. Мрамор, Банкя, Ихтиман, Перник, Дупница, Сливен, Сливница, Приморско, Калиманци до Варна. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
8 За парапланер: Стартови площадки около София - Витоша, Перник, Сопот-лифт, Беклемето. В Родопите връх Добростан, в Рила и Пирин, Мальовица, Мусала, Банско, Дупница също Враца, Монтана, Правец и др.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Напишете мнение

Моля влезте или се регистрирайте, за да оставите мнение

Ваучер за полети по избор за фенове на летенето.

  • Код на продукта: adventures-morefly-318
  • Наличност: Наличен
  • 360.00лв.


Възможни варианти