Въздушна екскурзия - 40 мин.
Меню
Количка

Въздушна екскурзия - 40 мин.

Въздушна екскурзия - 40 мин.
Въздушна екскурзия - 40 мин.
489.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-samolet-427

Опции

Описание

Този пакет съчетава едно опознавателно пътуване за всеки пилот мечтател, с това да се насладите на летенето, така както не го е правил никой друг. Един изключително хубав подарък, особено ако искате да впечатлите някой с красотата на нашата страна. Величествени планини, прекрасни долини, природа за която всеки би ни завидял. Подарете на младоженци или на чужденци, уверете се сами колко много притежаваме като природа и забележителности.

Подаръкът включва:

Право на избор между мотивационните полети със самолет Cessna с времетраене в зависимост от пакета:
* Полет със самолет Cessna от л. Белчин до София със стандартен маршрут по посока Рила или над комплекс Цари мали град и Витоша.
* Полет със самолет Cessna от л. Белозем до Пловдив със стандартен маршрут по посока Стара Планина в района на вр. Ботев или Родопи над Асеновград.
* Полет със самолет Cessna от л. Ерден до Монтана със стандартен маршрут по посока Стара Планина, Белоградчишки скали и др.
* Полет със самолет Cessna от л. Силистра със стандартен маршрут над Сухите реки край Силистра с каньони и скални манастири и полет над Дунав.
* Полет със самолет Cessna от л. Лесново до София със стандартен маршрут над къщата на Big Brother, язовир Искър, Плана планина, Боровец и Рила.
* Полет със самолет Cessna от л. Балчик със стандартен маршрут по посока Черно море в района на нос Калиакра, Камен бряг, Тюленово и при подходящи условия Дуранкулак.
* Полет със самолет Cessna от л. Приморско със стандартен маршрут по посока Черно море в района на култов комплекс Беглик таш, Маслен нос, р. Ропотамо и местностите Аркутино, Алепу и др.
/възможни са и други маршрути по предварителна заявка, като разстоянието се определя от продължителността на полета, посоката на вятъра и др. климатични особености/
 

Трябва да знаете:

1.Възраст – лица до 14 год. възраст е необходимо да са с придружител.
2.Сезонност – целогодишно, изключая л. Приморско.
3.Местоположение – в зависимост от избора, летища в района.
4.Самолетите са 4-местни, пилот и до 3 пасажери
5.Транспорт - до мястото се стига с личен транспорт.
6. Опцията за 10 мин. полет търпи известни ограничения в зависимост от заетостта на техниката и пилотите.
7. Едночасовия полет в група изисква сформиране на група от 3-ма пасажери.


За да резервирате Вашия полет е достатъчно да се свържете с нас за уточняване на желаната дата. Районът и продължителността на полета определяте Вие. Ние поемаме ангажимента този полет да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с много емоция и адреналин. В рамките на полета можете да помолите пилота за екстремни елементи.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Подарете пътуване в облаците – несравнима наслада от летенето, така както не го е правил никой друг...
339.00лв
ЕДИН ЕКСТРЕМЕН ПОЛЕТ! Уникален полет на самолета с демонстрация на елементи от висшия пилотаж. Вираж..
599.00лв