Меню
Количка

Джип под наем

Джип под наем
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ Supergift Exclusive Offer
Джип под наем
239.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-drive7

Опции

Описание

Искате да шофирате или да се повозим заедно? Ние ще ви отведем на сафари по пътеки и черни пътища в гори и планини. Наслаждавайте се на вълнуващи гледки към Стара планина от Land Rover! Екскурзиите се планират след консултация, като нашия стремеж е да останете доволни. Каквото и да е ниво Ви, ние правим всичко възможно да прекарате един незабравим ден с нас. Нашите машини са подготвени за всякакви изпитания, а шофьорите ни са запознати с всички трудности.

Подаръкът включва:

Наем на Land Rover Discovery в зависимост от пакета (възможни са промени според свободно време)с всички консумативи и горива, второ превозното средство с водач и поддръжка.
Уроците за определяне на нивото, ако нямате опит с офф-роуд автомобили.
Land Rover Discovery може да приюти до пет души, включително шофьора.

Трябва да знаете:

1. Възраст – участниците трябва да са лица над 18 години и да притежават шофьорска книжка.
2. Офф роуд Сафарита се провеждат на кален терен и в гористи и пресечени местности, носете подходящо облекло.
3. Оборудване - Джиповете разполагат с всичко необходимо - погрижете се за ващата лична сигурност, репеленти, слънцезащитни кремове, резервни дрехи, основни лекарства и всичко което сметнете за необходимо.
4. При неспазване на инструктажа, носите персонална отговорност.
5. Шофьора на придружаващата машина преценява рисковете и не допуска трасета с високо ниво на опасност, ако уменията Ви не са затвърдени.
6. Услугата е целогодишно достъпна.

Какво се случва:

След предварително обучение и определяне на нивото Ви на умения, ще Ви отведем по различни маршрути до място на което да изпитате възможностите си. Реки, мочурища, просеки, кални бани, стръмни изкачвания и спускания, ще Ви дадем възможност и да затънете до уши, за да Ви научим и как да се измъкнете от калта с помощта на лебедка и подръчни средства. Възможно е да се организират и експедиции с по-голяма продължителност. Ще се радваме и да организираме офф-роуд сафари, на коет можете да си направите лагер сред дивата природа и да приготвите храна на лагерния огън. Пътувания до забележителности към които ще достигнете по офроуд маршрути.
Ако пък, имате нужда от шофьор, при поръчката изберете опцията /"шофьор" /срещу допълнително заплащане. Ако имате автомобил с висока проходимост и не искате да си наемете друг такъв, ще Ви организираме пътуване и ще предложим оф-роуд обучение, ако е необходимо.
 

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ
Етикети: Джип , наем

Подобни приключения

Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил на професионална писта Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил на професионална писта
НАЙ-ПРОДАВАН
Обичаш да караш, обичаш адреналин? За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на ..
289.00лв
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремн..
304.00лв
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремн..
0.00лв
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремн..
299.00лв
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Sup..
0.00лв