Меню
Количка

За нас

Supergift е сайт за подаръци отвъд масовата представа за това да купиш просто нещо.


Нашата основна дейност е да предоставяме решения за избор на подаръци - преживявания, както и допълнителни услуги свързани с влагане на лично отношение в процеса на подаряване.


Част от решенията, които ще ви предложим са и традиционните подаръци, които всички добре познаваме, но основата е подаръците наречени от нас ПРЕЖИВЯВАНЕ, с които ще имате и възможност да подарите емоция, която да остави траен и приятен спомен у получателя на вашия подарък.


Екипът ни е млад и креативен, но и много опитен, така че очаквай всякакви нестандартни и находчиви решения.


Нашата цел e, всеки клиент на сайта да достигне максимално лесно до нужната информация и  да получи консултация при избора на най-подходящия подарък, чрез помощта удобната структура на сайта или чрез нашите консултанти. Бързо, лесно и удобно - дойдох, избрах, подарих.


Сами знаете, че липсата на време и купуването в последния момент убиват креативността на подаряването. Умението да се подарява е ИЗКУСТВО. Така, че ако не разполагате с време за магазините и безкрайни колебания, Supergift е вашето решение. Ние ще ви помогнем да изберете идеалния  подарък и ще го доставим, където и когато ви е необходим.


ВЪОБРАЖЕНИЕ И КРЕАТИВНОСТ

Supergift е генератор на идеи - заедно с нас ще изберете КАКВО да подарите и КАК да го направите. Дизайнът на ваучера, пожеланието и всичко придружаващо подаръкът е част от ИЗКУСТВОТО да подаряваш. Подаръчен ваучер или свободата да избереш сам кога и как да "ПРЕЖИВЕЕШ" подаръка си.


ГЪВКАВОСТ И УДОБСТВО

Supergift е една от малкото компания на българския пазар, която предлага възможност да се подари избор. Какво означава това?


Подарявайки предплатен ваучер се дава възможност на получателя  сам да избере кога и как да изконсумира подаръка си. Включително и да смени изцяло посоката на подаръка, не всеки е склонен да лети, но колегите не знаят това. Подарявате преживяване, а получателя избира какво, кога и как да се случи то. Вашият подаръкополучател трябва да се обади на посочените във ваучера телефони за резервация и да уточни какво би искал да му се случи, деня и часа на преживяването.


Екипът ни е млад и креативен, но и много опитен, така че очаквай всякакви нестандартни и находчиви решения.  За нас работят пилоти, опитни приключенци, спортисти и любители на екстремното с който ще имате удовоствието да общувате. Те са готови да споделят уменията си с Вас и да Ви покажат това което им е отнело години тренировки.


Ще се радваме да работим заедно или по-точно да правим подаръци заедно!„Супергифт”ЕООД е бенефициент по проект BG16RFOP002-2.073-4436-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19” по процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” на  Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 г., реализиран с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 


Целите на проекта са:


- осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. 

- Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места


Общият размер на безвъзмездната финансова помощ е 9 834.00 лв., от които 8 358.90  лв. европейско и 1 475.10 лв. национално съфинансиране.


Срокът за изпълнение на проекта е с продължителност 3 месеца (от 17.07.2020 г. до 17.10.2020 г.)