Меню
Количка

Изгодно

Адреналинова бомба Адреналинова бомба
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Разбий меланхолия, изхвърли страха и се подготви за ударна доза емоции. Изживей за ден толкова, колкото другите не успяват за цял живот.Бънджи - алпий..
199.00лв
Тандемен парашутен скок + БОНУС
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте мечтали или не сте били сигурни как да осъществите тази луда идея.Нямате нужда..
350.00лв
Сертификат с право на избор за екстремни приключения Сертификат с право на избор за екстремни приключения
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Специален подарък за хората с лъвски сърца, за който страха е само част от екстремното в живота. За онези който се нуждаят от още и още адреналин и н..
239.00лв
Масаж за двама: по избор
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама - масаж в синхрон! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презаре..
208.00лв
Предложение за влюбени или за любители на екстремното, сега с ГОЛЯМА отстъпка и видео за спомен. Ако летенето не е нищо ново за вас, опитайте новата ..
150.00лв
Два тандемни парашутни скока + видео от handy camera
ПРОМОЦИЯ
Два тандемни парашутни скока с двама инструктори и подарък видео от handy camera-и и за двамата, за да споделим с любим човек преживяване, което се сл..
699.00лв 840.00лв
Полет с балон на супер цена Полет с балон на супер цена
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Полет с балон с право на изор на локация от край София, Белоградчик, Мадара, Плиска Русе и Велико ТърновоПодари на любимия и се наслади на живота, кат..
269.00лв
Подари си екстремно приключение и вземи приятели. При покупка на 4 ваучера, получавате право на 5-ти човек АБСОЛЮТНО безплатно Прекрасно преживяване ..
250.00лв
Подарък - приключение "Четири посоки" - за двама Подарък - приключение "Четири посоки" - за двама
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Подаръкът Ви дава право на избор между различни по стил дестинации в четирите посоки на България, обединени в идеята да предлагат лично отношение..
239.00лв
Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил на професионална писта Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил на професионална писта
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Обичаш да караш, обичаш адреналин? За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на п..
289.00лв
Полет със самолет "Чесна" за двама + избор на летище
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОМОЦИЯ 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Полет със самолет е един изключително хубав подарък, особено ако искате да впечатлите някой пилот мечтател. Звучи като, подходящ подарък за мъж, но вс..
239.00лв 269.00лв
Каяк приключение по избор Каяк приключение по избор
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Едно от най-любимите ни пътешествия с каяци в експедиционен стил (багажът в лодките, спане на диво), но този път с право на избор на локация.Вариантит..
290.00лв
Supergift.bg предлага да откриете сезона на летните приключения с нещо атрактивно, за да събирате погледите на плажа!Ако сте мечтали да се плъзгате ел..
50.00лв
Показване 1 до 13 от 13 (1 страници)