Полет със свръхлек самолет от Долна Баня
Меню
Количка

Полет със свръхлек самолет от Долна Баня

Полет със свръхлек самолет от Долна Баня
Полет със свръхлек самолет от Долна Баня
199.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-airplanes-5

Опции

Описание

Всеки някога е мечтал да полети, а сега можете да сбъднете тази мечта!
Въздушен подарък за авантюристи, подходящ за любителите на силни усещания. Вълнуващ полет, който ще започне от летище Долна баня, ще бъде над реки, язовири и гори ще накара сърцето ви да забие учестено. Елегантният самолет гарантира едновременно сигурност и забавление.

Подаръкът включва:

1.Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2.Професионален пилот - Опитните уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор на ОЛО „Ратан”..
3.Застраховка за времето на полета.
4.Полет със самолет.

Трябва да знаете:

1. Ваучерът важи за един човек.
2. Възраст – за лица над 12 год.
3. Сезонност – полетите се провеждат целогодишно.
4. Транспорт – до летището в Долна Баня се стига с личен транспорт.
5. Модел на самолета – P92S, P29GS или P202GF.
6. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг. Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желанията от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи.
7. Преди полета самолета има 5 мин. подгряване на двигателя и няколко минути рулиране до старта, останалото е чист адреналин, което е най-желания подарък в случая. За да се изпита тази различна емоция, времето е напълно достатъчно, особено при по-екстремните полети. За по-дългия полет има възможност за летене над я.Искър или стандартен маршрут до Боровец. Полетът завършва с няколко фигури над летището.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пишете на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем имейл с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117.

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ