• Полет със самолет

Един изключително хубав подарък, особено ако искате да впечатлите някой с красотата на нашата страна. Величествени планини, прекрасни долини, природа за която всеки би ни завидял. Подарете на младоженци или на чужденци, уверете се сами колко много притежаваме като природа и забележителности.

Подаръкът включва:

1. Луксозен полет със самолет P2006T на TECNAM, четириместен, двувитлов самолет с стандартен маршрут по посока яз. Искър, Самоков, Боровец, Мальовица, Мусала, Рилските езера, Рилския манастир и при възможност Банско.
/възможни са и други маршрути по предварителна заявка, като разстоянието се определя от продължителността на полета, посоката на вятъра и др. климатични особенности/
2. Кратък инструктаж.
3. Професионален пилот.
4. Застраховка.

Трябва да знаете:

Полетите се извършват с четириместния самолет P2006T на TECNAM за чартърни полети, наблюдение, въздушна разходка и др.
Самолетът Tecnam P2006T е двумоторен изцяло еднокомпозитен лек самолет, построен от Costruzioni Aeronautiche Tecnam - Капуа, Италия (близо до Неапол). Горно разположените крила гарантират идеална видимост за пасажерите по време на полет, а двете странични врати лесен и удобен достъп до кабината.
Сертифициран в Европейския съюз от EASA под номер CS23 и от Федералната авиационна администрация FAR Part 23.
P2006T е най-лекият двумоторен, четириместен самолет с напълно прибиращ се колесник и охлаждане с течност, Rotax двигатели, които могат да работят с 92 октанов безоловен бензин като автомобил.

За да резервирате Вашия полет е достатъчно да се свържете с нас за уточняване на желаната дата. Районът и продължителността на полета определяте Вие. Ние поемаме ангажимента този полет да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с много емоция и адреналин. В рамките на полета можете да помолите пилота за екстремни елементи.
/полет до Рилски манастир е в рамките на около 1ч. при иделни условия за летене/ 

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Напишете мнение

Моля влезте или се регистрирайте, за да оставите мнение

Полет със самолет

  • Код на продукта: adventures-samolet-423
  • Наличност: Out Of Stock
  • 450.00лв.


Възможни варианти


Свързани продукти

JOY is in the AIR - споделен полет с парапланер + романтична нощувка за двама или полет със самолет по избор

JOY is in the AIR - споделен полет с парапланер + романтична нощувка за двама или полет със самолет по избор

Специално за двойките, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно и много приятно преживяване. ..

390.00лв.