Полет със самолет за двама и възможност за избор на летище

Цена: 250,00 лв. 225,00 лв.
Код на продукта:  adv-air-cessna-choice
Наличност:  В наличност

Възможни варианти

* Времетраене:

Екстри:

* Подаръчен сертификат:

Забележка: Ако изберете принтиран документ,
ще се начисли допълнителна такса за доставка.Един изключително хубав подарък, особено ако искате да впечатлите някой пилот мечтател. Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силни усещания и красиви гледки. Плавно прелитане над планини или бръснещ полет над реки и гори, ще накара сърцето и на най-закоравелия смелчага, да забие учестено. Елегантният самолет гарантира едновременно сигурност и забавление. Всеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта е още по-достъпна.

1. Инструктаж, професионален пилот - уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор.
2. Застраховка за времето на полета.
3. Полет със самолет "Чесна"с времетраене в зависимост от пакета.
4. Възможност за поемане на управлението при високи нива на сигурност.
5. Избор на летище от София - Лесново, Ихтиман, Белозем, Балчик, Приморско, Ерден, Бухово, Бохот, Силистра, Пертич и др.

Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години. Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” пред полетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети. Продължителността на пред полетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.

 

 

Полетите се извършват от 4-ри местни самолети Чесна, пилот и двама възрастни пасажери или пилот, възрастен и две деца за обучение, наблюдение, въздушна разходка и др. За да резервирате Вашия полет е достатъчно да се свържете с нас за уточняване на желаната дата. Районът и продължителността на полета е определен от вида на ваучера, като може да бъде удължен с доплащане при възможност от страна на пилота. Ние поемаме ангажимента този полет да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с много емоция и адреналин. В рамките на полета можете да помолите пилота за екстремни елементи.

 

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Напишете отзив

Вашето име:
Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: