Меню
Количка

Полет със свръх лек самолет-опитен урок с право на избор на летище

Полет със свръх лек самолет-опитен урок с право на избор на летище
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Полет със свръх лек самолет-опитен урок с право на избор на летище
190.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-samolet-425

Опции

Описание

Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силни усещания и красиви гледки. Плавно прелитане над плажове и морска шир или бръснещ полет над реки и гори ще накара сърцето и на най-закоравелия смелчага да забие учестено. Елегантният самолет гарантира едновременно сигурност и забавление. Всеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта е още по-достъпна. Подарете полет и отбележете още едно приключение в актива!

Подаръкът включва:

1.Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” пред полетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2.Професионален пилот - уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор.
3.Застраховка за времето на полета.
4.Полет със свръхлек самолет с времетраене в зависимост от пакета.

Полетите се извършват от летища в близост до София - Лесново, Ихтиман и Кондофрей, Пловдив, Бургас, Шумен, Монтана, Разград и др.

Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години.
Продължителността на пред полетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи.
Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.

Трябва да знаете:

1.Ваучерът важи за един човек.
2.Възраст – за лица над 12 год.
3.Сезонност – полетите се провеждат основно през активния летен сезон.
4.Транспорт – до летището се стига с личен транспорт.
5.Опцията "Поемане на управлението" е за полети с продължителност от поне 30 мин., когато самолета е стабилизиран на подходяща височина и „обучаемия” демонстрира увереност и концентрация.


За да се изпита тази различна емоция времето е напълно достатъчно, особено при по-екстремните полети. Преди полета самолета има 5 мин. подгряване на двигателя и няколко минути придвижване до старта, останалото е чист адреналин, което е най-желания подарък в случая. За по-дългия полет има възможност за летене до по далечни дестинации, които се планират непосредствено преди излитане с пилота. В рамките на 30 мин. полет, е възможно да се направи полет с дължина около 40 км., като се включва и времето за връщане. Полети са зависими от метеорологичните услови, летателните коридори, температурата на въздуха.
Полетът завършва с няколко фигури над летището.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите или да сбъдната мечта на приятел или любим ..
199.00лв