Полет със четириместен самолет от Лесново - Опитен урок
Меню
Количка

Полет с четириместен самолет от Лесново - Опитен урок

Полет с четириместен самолет от Лесново - Опитен урок
Полет с четириместен самолет от Лесново - Опитен урок
339.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-airplanes-17

Опции

Описание

Познавате пилот-мечтател или самият вие сте такъв? Искате да (си) подарите мечтаното изживяване. Направете го сега като полетите от летище Лесново. Този въздушен подарък е за авантюристи и романтици, подходящ е за любителите на силни усещания и красиви гледки. Плавно прелитане над планини или бръснещ полет над реки и гори ще накара сърцето ви да забие учестено. Елегантният самолет гарантира едновременно сигурност и забавление. Всеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта е още по-достъпна. Подарете полет и отбележете още едно приключение в актива!

Подаръкът включва:

1. Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2. Професионален пилот - уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор.
3. Застраховка за времето на полета.
4. Полет със самолет "Чесна" или друг четириместен с времетраене в зависимост от пакета.
5. Възможност за поемане на управлението при високи нива на сигурност.

6. Полетите се извършват от летище Лесново и в рамните на около 60 мин. може да се стигне до Рилските езера - най-харесвания маршрут. 

Трябва да знаете:

Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години. Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.

Какво се случва:

Полетите се извършват от 4-ри местни самолети с известни ограничения в товароносимостта, пригодени за обучение, наблюдение, въздушна разходка и др.
Районът и продължителността на полета е определен от вида на ваучера, като може да бъде удължен с доплащане при възможност от страна на пилота и летателните условия. Ние поемаме ангажимента този полет да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с много емоция и адреналин. В рамките на полета можете да помолите пилота за екстремни елементи.

Виж приключението в канала ни в YouTube

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пишете на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем имейл с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел. 0888 977 117.

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор. Полет с четириместен самолет от Лесново - Опитен урок

5 Оценка 2 Отзив(а)

Качество на изпълнителя/инструктора
100%
Покри ли СуперГифт изискванията ви за приключение
100%
Оценете преживяването
100%

Подобни приключения

Романтична разходка във въздуха за двойки. Влюбени гълъбчета, младоженци или романтици със златна св..
659.00лв
Подарете изпълнен с адреналин и емоция, полет над Долина на тракийските владетели. За хора, които об..
200.00лв