Меню
Количка

Полет с мотоглайдер от Монтана или Шумен

Полет с мотоглайдер от Монтана или Шумен
Полет с мотоглайдер от Монтана или Шумен
189.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-airplanes-6

Опции

Описание

Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите или да сбъдната мечта на приятел или любим човек! Елегантният самолет, гарантира едновременно сигурност и комфорт,забавление и адреналин. Дали бръснещ полет над реки, язовири и гори ще накарат сърцето и на най-закоравелия смелчага да забие учестено или романтично планиране над красива България, изборът е Ваш.

Подаръкът включва:

1.Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” пред полетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2.Професионален пилот - Опитните уроци по пилотиране се провеждат от пилот
3.Застраховка за времето на полета.
4.Полет със самолет с времетраене в зависимост от пакета

Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години.
Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.

Трябва да знаете:

За да летите трябва да сте физически и психически здрав. Не бива да употребявате опиати и лекарства замъгляващи съзнанието.
Полетите са подходящи и за хора с недъзи, при известни ограничения.

Какво се случва:

След инструктаж и подготовка започва полета. Маршрутът се определя в зависимост от времето, въздушните коридори на пътническата авиация и желанието на обучаемия. Възможни са полети над Стара Планина, Белоградчишки скали и северозападна България или Старите столици Плиска, Преслав и Мадара около Шумен. Възможна е разходка и над северното черноморие, при двучасов полет. В рамките на едночасовия полет могат да се изминат 150-200 км, като трябва да се планира и връщане.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ