Приключения
Меню
Количка

Приключения

Един свободно летящ човек, който не е вързан с въжета или парашут - това е ЛЕТЕНЕ в най-директния смисъл на думата. Силната въздушна струя във въздушн..
55.00лв
102 годишна дама от Айдахо отпразнува рождения си ден, като отиде на моста за скокове. Тя е най-старият човек, който някога е изпълнявал подобен полет..
144.00лв
Discover Wakeboarding - яз. Искър
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Обучението започва с кратко въведение на сушата, за да ви разкажем какво се случва във водата и как да управлявате уейкборда. След това влизаме във во..
120.00лв
Flyboard е нов вид воден спорт, чрез който можем да се почувстваме почти като делфините. Система от дюзи прикрепена към чифт ботуши нагнетява водата,..
150.00лв
Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване. Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен пол..
599.00лв
Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване. Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен пол..
499.00лв
Super Fly
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Един изключително хубав подарък особено, ако искате да впечатлите някой пилот-мечтател и да сбъднете сънищата му, да се рее в облаците като птица. Вел..
649.00лв
Еднодневно приключение по калните и стръмни пътеки на Люлин планина с джипове и автентично игрище за пейнтбол в изоставени казарми. Наем, доставка, ин..
750.00лв
„Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали. Базата ни разполага със собствен влек, различни размери дъски и предпазни жилетки, а треньорите ни ще Ви ..
220.00лв
"Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали в къмпинг Градина ви предлага незабравими емоции, с които да разнообразите лятната си почивка. Базата ни р..
100.00лв
„Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали предлага всички нужни удобства, за да ви даде възможност да практикувате любимото си хоби или да се запозн..
100.00лв
„Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали. От вас зависи да сте достатъчно ентусиазирани, упорити и разбира се, преди всичко да се забавлявате... ..
100.00лв
Подарете полет, изпълнен с адреналин. По време на полета с парапланер се изпълняват фигури от въздушната акробатика като спирала, хеликоптер, лупинг и..
200.00лв
Търсите начин да намалите теглото си и да се разделите с натрупаната отрицателна енергия, да зарадвате духа и тялото си? А може би търсите вашето ново..
100.00лв
Изпитайте адреналин, който няма да забравите цял живот. Това повдигащо духа преживяване не е подходящо само за смелите, а и за любопитните. Бънджи ско..
70.00лв
Изключително хубав ваучер за подарък особено, ако искате да впечатлите човек, мечтаещ да е пилот и да сбъднете желанието му да се рее в облаците като ..
499.00лв
Един изключително хубав подарък особено, ако искате да впечатлите някой пилот - мечтател и да сбъднете сънят му да се рее в облаците като птица. Велич..
200.00лв
Един изключително хубав подарък особено, ако искате да впечатлите някой пилот-мечтател или любител на природата. Сбъднете мечтата му да се рее в облац..
390.00лв
Цикладските острови или Циклади (гр. Κυκλάδες, Кикладес) са островна група в централния регион на Егейско море, част от територията на Гърция. По-голе..
990.00лв
Прекрасно преживяване за начинаещи любители на екстремните спортове и водния туризъм. Спускане с малки, лесно управляеми лодки заедно с опитен инструк..
99.00лв
Подарете една прекрасна въздушна разходка по билото на планината. За хора, които искат да прелетят над върхове и урви и имат смелостта да останат..
240.00лв
Турнето е най-подходящ за малки групи и семейства с деца над 7-годишна възраст. Маршрут: Тръгване от София 8:00 Трансфер до язовир Искър, в района ..
200.00лв
Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи в басейн. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е с..
650.00лв
Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е сбъдната м..
590.00лв
Показване 1 до 24 от 202 (9 страници)