Меню
Количка

Водни приключения

Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прек..
250.00лв
"Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали на язовир Искър. Базата ни разполага със моторна лодка, уейкове различни размери и жилетки, а треньорите н..
100.00лв
„Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали. Базата ни разполага със собствен влек, различни размери дъски и предпазни жилетки, а треньорите ни ще Ви ..
100.00лв
Ако адреналинът и водата са вашата страст, карането на джет във водите на язовирите Искър и Огняново няма да ви разочарова! Подаръкът включва:1. Ценат..
200.00лв
Увличащата стремителност на каяка и чистия адреналин – това е решението за всеки търсач на приключения. Преживяване, изпълнено с много адреналин и на..
99.00лв
Предлагаме Ви да се запознаете с ветроходството – с вятъра, слънцето и чувството за свобода. Програмата “Отплаване” Ви дава възможност да се „повозите..
60.00лв
Подарък за начинаещи или напреднали любители на водните спортове. Ако плацикането във ваната не Ви доставя нужното количество адреналин, ако котрастни..
100.00лв
Flyboard е нов вид воден спорт, чрез който можем да се почувстваме почти като делфините. Система от дюзи прикрепена към чифт ботуши нагнетява водата,..
110.00лв
"Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали к-г Градина. Базата ни разполага със джет, уейкове различни размери и жилетки, а треньорите ни ще ви дадат..
100.00лв
Прекрасно преживяване за начинаещи любители на екстремните спортове и водния туризъм. Спускане с малки, лесно управляеми лодки заедно с опитен инструк..
90.00лв
Водолазен център "Посейдон" и Гифт.бг организират курсове за начинаещи. Продължителността на курса е една 3 дни, в които е включена теория и практика ..
550.00лв
Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прек..
250.00лв
Gift.bg предлага и провежда водолазни курсове и гмуркания. За нас работят инструктори, сертифицирани по международни стандарти, като се следи всички г..
100.00лв
Discover Scuba Diving е хора, които искат да се спуснат под водата с пълно водолазно оборудване за първи път в живота си и преживеят усещането за безт..
100.00лв
Каякинг - това преживяване не е просто разходка с лодка, това преживяване е за хора със силни сърца и любов към адреналина! Подаръкът включва:1. Инст..
90.00лв
Екстремните програми за сплотяване на колектива изискват доста по-добра физическа подготовка на участниците. Така върховните екстремни преживявания не..
130.00лв
Прекрасно преживяване за двама – специално за любителите на водни спортове и ветроходството. Един адреналин, който си заслужава да бъде изпитан в прох..
60.00лв
Тара - ‘Съкровището на Европа’, дългата 140 км. река се намира националния парк Дурмитор - Черна гора. Спускането по е по 82 км., уникален каньон, вто..
360.00лв
Прекрасно преживяване за любителите на екстремните спортове и водния туризъм. Спускане с малки, лесно управляеми лодки, специално предназначени като з..
60.00лв
Подарък за начинаещи или напреднали любители на водните спортове. Ако плацикането във ваната не Ви доставя нужното количество адреналин, ако котрастни..
100.00лв
Увличащата стремителност на каяка и чистия адреналин – това е решението за всеки търсач на приключения. Подарък сред дивната природа, кристално чистит..
75.00лв
Спускане с рапел по водопад ... свежеста на водните пръски, тръпката от спускането по въжето са незабравимо изживяване за всеки получил този подарък. ..
60.00лв
Пътешествие с кемпер и бивакуване на брега на морето на живописния турски остров Гьокчеада. Пет дневно обучение по кайт сърф с включена екипировка. По..
680.00лв
Пътешествие с кемпер до остров Лефкада /рая на кайтовете/ в Гърция с включено девет дневно обучение по кайт сърф. Комбинация от незабравимо приключени..
880.00лв
Показване 1 до 24 от 59 (3 страници)