Меню
Количка

В морето

Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прек..
250.00лв
Flyboard е нов вид воден спорт, чрез който можем да се почувстваме почти като делфините. Система от дюзи прикрепена към чифт ботуши нагнетява водата,..
110.00лв
Водолазен център "Посейдон" и Гифт.бг организират курсове за начинаещи. Продължителността на курса е една 3 дни, в които е включена теория и практика ..
550.00лв
Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прек..
250.00лв
Gift.bg предлага и провежда водолазни курсове и гмуркания. За нас работят инструктори, сертифицирани по международни стандарти, като се следи всички г..
100.00лв
Discover Scuba Diving е хора, които искат да се спуснат под водата с пълно водолазно оборудване за първи път в живота си и преживеят усещането за безт..
100.00лв
Подарък за начинаещи или напреднали любители на водните спортове. Ако плацикането във ваната не Ви доставя нужното количество адреналин, ако котрастни..
100.00лв
Пътешествие с кемпер и бивакуване на брега на морето на живописния турски остров Гьокчеада. Пет дневно обучение по кайт сърф с включена екипировка. По..
680.00лв
Пътешествие с кемпер до остров Лефкада /рая на кайтовете/ в Гърция с включено девет дневно обучение по кайт сърф. Комбинация от незабравимо приключени..
880.00лв
Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прекра..
70.00лв
Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прекра..
70.00лв
Обучението в школата по kitesurf се провежда от опитни инструктори с повече от 14 години стаж, сертифицирани по IKO - второ ниво. Поетапната ни метод..
110.00лв
„Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали. От вас зависи да сте достатъчно ентусиазирани, упорити и разбира се, преди всичко да се забавлявате... ..
100.00лв
Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи в басейн. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е с..
650.00лв
Цикладските острови или Циклади (гр. Κυκλάδες, Кикладес) са островна група в централния регион на Егейско море, част от територията на Гърция. По-голе..
950.00лв
Подарък за начинаещи или напреднали любители на водните спортове. Ако плацикането във ваната не Ви доставя нужното количество адреналин, ако контрастн..
120.00лв
Пригответе се за едно пътешествие, което ще ви заведе до уникални исторически градове с очарователна атмосфера и прекрасна природа – не само море, но ..
1,096.00лв
Когато планирате плаване с ветроходна яхта и избирате дестинация, районът на Северно Йонийско море е винаги подходящо решение.Това е така, защото тук ..
998.00лв
Районът е рай за яхтено плаване, защото съчетава природна красота с всичко необходимо за пълноценна почивка и пътешествие с яхта.Набраздена крайбр..
870.00лв
Подаръкът включва:Цената включва настаняване в двойна каюта в яхта със спинакер и всички съпътстващи разходи, които понякога се появяват отделно (фина..
1,327.00лв
Спорадите съвсем заслужено си съперничат с Йонийските острови по атрактивност и красота. Тук екзотиката се допълва от думата „архипелаг“, с която се о..
842.00лв
Плаваме из Цикладите – една от най големите групи острови в Гърция. Намират се в Егейско море. Островите наброяват повече от 200, като варират много п..
1,028.00лв
Плаване около о.Тасос за 3 дни Плаване около о.Тасос за 3 дни
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Остров Тасос е вероятно най-добре познатият за българския турист. Заради своята близост, достъпност и красота, мнозина българи прекарват поне една поч..
450.00лв
Ще плаваме в Северно Егейско море, района на островите Тасос, Самотраки и Лимнос. Остров Тасос е вероятно най-добре познатият за българския турист. За..
822.00лв
Показване 1 до 24 от 40 (2 страници)