Меню
Количка

В морето

Водолазни гмуркания за двама в Китен + подводни снимки
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Много хора мечтаят за това преживяване, но малко се осмеляват да го опитат. Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прекрасен св..
199.00лв
Flyboard е нов вид воден спорт, чрез който можем да се почувстваме почти като делфините. Система от дюзи прикрепена към чифт ботуши нагнетява водата,..
150.00лв
Водолазен център "Посейдон" и Гифт.бг организират курсове за начинаещи. Продължителността на курса е една 3 дни, в които е включена теория и практика ..
650.00лв
Водолазни гмуркания за двама в Шкорпиловци + подводни снимки Водолазни гмуркания за двама в Шкорпиловци + подводни снимки
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прек..
199.00лв
Gift.bg предлага и провежда водолазни курсове и гмуркания. За нас работят инструктори, сертифицирани по международни стандарти, като се следи всички г..
120.00лв
Discover Scuba Diving е хора, които искат да се спуснат под водата с пълно водолазно оборудване за първи път в живота си и преживеят усещането за безт..
120.00лв
Пътешествие с кемпер и бивакуване на брега на морето на живописния турски остров Гьокчеада. Пет дневно обучение по кайт сърф с включена екипировка. ..
1,180.00лв
Уроци по кайт сърф на остров Лефкада в Гърция
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Пътешествие с кемпер до остров Лефкада /раят на кайтовете/ в Гърция с включено деветдневно обучение по кайт сърф. Комбинация от незабравимо приключени..
1,480.00лв
Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прек..
175.00лв
Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прек..
110.00лв
Уроци по kitesurf - индивидуално обучение Уроци по kitesurf - индивидуално обучение
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Мечтаете да се научите да управлявате кайт? Ние ще ви дадем най-добрата възможност с тези индивидуални уроци. Обучението в школата по kitesurf се пров..
180.00лв
„Училище по Уейк” за начинаещи и напреднали. От вас зависи да сте достатъчно ентусиазирани, упорити и разбира се, преди всичко да се забавлявате... ..
100.00лв
Цикладските острови или Циклади (гр. Κυκλάδες, Кикладес) са островна група в централния регион на Егейско море, част от територията на Гърция. По-голе..
990.00лв
Сертификат за водни приключения от Тюленово до Синеморец с право на избор
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Подарък за начинаещи или напреднали любители на водните спортове. Ако плацикането във ваната не Ви доставя нужното количество адреналин, ако контрастн..
220.00лв
Пригответе се за едно пътешествие, което ще ви заведе до уникални исторически градове с очарователна атмосфера и прекрасна природа – не само море, но ..
1,096.00лв
Когато планирате плаване с ветроходна яхта и избирате дестинация, районът на Северно Йонийско море е винаги подходящо решение.Това е така, защото тук ..
998.00лв
Районът е рай за яхтено плаване, защото съчетава природна красота с всичко необходимо за пълноценна почивка и пътешествие с яхта.Набраздена крайбр..
870.00лв
Спорадите съвсем заслужено си съперничат с Йонийските острови по атрактивност и красота. Тук екзотиката се допълва от думата „архипелаг“, с която се о..
842.00лв
Подарете си невероятно усещане - да плавате из Цикладите – една от най големите групи острови в Гърция, която се намира в Егейско море. Островите набр..
1,490.00лв
Остров Тасос е вероятно най-добре познатият за българския турист. Заради своята близост, достъпност и красота, мнозина българи прекарват поне една поч..
450.00лв
Ще плаваме в Северно Егейско море, района на островите Тасос, Самотраки и Лимнос. Остров Тасос е вероятно най-добре познатият за българския турист. З..
822.00лв
Кефалония е най-големият остров в Йонийско море. Освен живописните гледки и красиви плажове, които посещаваме, острова разполага и с красиви пещери (М..
650.00лв
Подаръкът включва: - пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке) - транспорт София - Сивота- София - 3 нощувки на към..
369.00лв
Едно от най-любимите ни пътешествия с каяци в експедиционен стил (багажът в лодките, спане на диво) е обиколката на полуостров Бростомница. От из..
369.00лв
Показване 1 до 24 от 41 (2 страници)