Меню
Количка

Ветроходни

Цикладските острови или Циклади (гр. Κυκλάδες, Кикладес) са островна група в централния регион на Егейско море, част от територията на Гърция. По-голе..
990.00лв
Пригответе се за едно пътешествие, което ще ви заведе до уникални исторически градове с очарователна атмосфера и прекрасна природа – не само море, но ..
1,096.00лв
Когато планирате плаване с ветроходна яхта и избирате дестинация, районът на Северно Йонийско море е винаги подходящо решение.Това е така, защото тук ..
998.00лв
Районът е рай за яхтено плаване, защото съчетава природна красота с всичко необходимо за пълноценна почивка и пътешествие с яхта.Набраздена крайбр..
870.00лв
Спорадите съвсем заслужено си съперничат с Йонийските острови по атрактивност и красота. Тук екзотиката се допълва от думата „архипелаг“, с която се о..
842.00лв
Подарете си невероятно усещане - да плавате из Цикладите – една от най големите групи острови в Гърция, която се намира в Егейско море. Островите набр..
1,490.00лв
Остров Тасос е вероятно най-добре познатият за българския турист. Заради своята близост, достъпност и красота, мнозина българи прекарват поне една поч..
450.00лв
Ще плаваме в Северно Егейско море, района на островите Тасос, Самотраки и Лимнос. Остров Тасос е вероятно най-добре познатият за българския турист. З..
822.00лв
Подаръкът включва:Цената включва настаняване в двойна каюта в яхта със спинакер и всички съпътстващи разходи, които понякога се появяват отделно (фина..
1,490.00лв
Показване 1 до 9 от 9 (1 страници)