Меню
Количка

Плаване из Споради

Плаване из Споради
Плаване из Споради
Плаване из Споради
Плаване из Споради
Плаване из Споради
842.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-sea-vetrohodstvo-06

Опции

Описание

Спорадите съвсем заслужено си съперничат с Йонийските острови по атрактивност и красота. Тук екзотиката се допълва от думата „архипелаг“, с която се означава тази верига от няколко, колкото населени, толкова и криещи тайни острови. Ние ще посетим поне 3 от тях – Скиатос, Скопелос и Алонисос.

Подаръкът включва:

Дати:
6 – 13 май 2017

Предложението включва

наем на яхтата за посочения период
екипаж: капитан (шкипер)
динги (надуваема лодка) с извънбордов двигател
настаняване в двойни каюти
чаршафи, одеяла и кърпи
ветроходно обучение (при желание)
финално почистване

Предложението не включва

транспорт до началното пристанище
платен паркинг на пристанището
пристанищни такси, гориво и други консумативи на яхтите
храна и напитки: на борда ще ви очаква пакет за добре дошли – плодове, чай, кафе, бутилка вино, бисквити. За храната, обаче отговаряте вие – имате избор, да си я закупите и да си я приготвяте на борда или да се храните из таверните по пристанищните градчета
посещение на туристически обекти и други разходи на сушата
медицински застраховки
 

Какво се случва:

Вариациите за маршрут са многобройни, поради близостта на островите един до друг. Тук е налице палава игра с вятъра на „котка и мишка“. Когато търсим вятъра, ние се показваме между островите, а когато го избягваме, търсим зАвета на островите. Това предопределя и посоката, от която ще подхождаме и обикаляме сушата.

Остров Скиатос е двулик, защото има както дива, северна част, така и населена, южна. Скопелос е още по-популярен след снимките на филма Mama Mia. Алонисос е зелен и ориентиран към запазването на местните животински видове.

Стартовата ни точка е живописното градче Платания в южната част на полуостров Пелион, където и завършва нашето плаване.

Предлагаме ти да скочиш на борда на яхтата, с която отплаваме от Платания, и да оставиш всичките си грижи на брега. Ако вече си го правил – знаеш как е. Ако ти предстои да го направиш за пръв път: не се колебай, то е като да си забъркаш един коктейл от почивка, пътешествие из непознатото, малко ветроходни уроци, много вятър, скалисти брегове, красиви плажове… и да го изпиеш в добра компания.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ