Меню
Количка

В река

Прекрасно преживяване за начинаещи любители на екстремните спортове и водния туризъм. Спускане с малки, лесно управляеми лодки заедно с опитен инструк..
160.00лв
Каякинг - това преживяване не е просто разходка с лодка, това е емоция за хора със силни сърца и любов към адреналина! Готови ли сте да я изпитате? Ак..
199.00лв
Екстремните програми за сплотяване на колектива изискват доста по-добра физическа подготовка на участниците. Така върховните екстремни преживявания не..
130.00лв
Това е подарък за смели и екстремни любители на красивата природата - рафтинг по река Тара.Река Тара е известна като "Съкровището на Европа". Дългата ..
600.00лв
Увличащата стремителност на каяка и чистия адреналин – това е решението за всеки търсач на приключения. Подарък сред дивната природа, кристално чистит..
75.00лв
Спускане с рапел по водопад, усещането за свежестта на водните пръски, тръпката от спускането по въжето - всички тези неща са незабравимо изживяване з..
60.00лв
Приключение по вода, което си заслужава всеки да опита. Емоции, смях и адреналин в едно. Рафтингът по река Струма в Кресненското дефиле ще ви даде вси..
70.00лв
Рафтинг по Струма - Супер цена за пълна лодка
ПРОМОЦИЯ
Подари си екстремно приключение и вземи приятели. При покупка на 7 ваучера, получавате право на 8-ми човек АБСОЛЮТНО безплатно Прекрасно преживяване ..
499.00лв 560.00лв
Подарете си незабравимо приключение и преживейте незабравими мигове заедно изпълнени с екстремни емоции и адреналин по долината на река Струма в район..
359.00лв
Два дни, изпълнени с емоции и адреналин по долината на река Струма!Какво Ви трябва - добро настроение и желание за приключения.Екипираме Ви, инструкти..
599.00лв
Показване 1 до 10 от 10 (1 страници)