Меню
Количка

В река

Прекрасно преживяване за начинаещи любители на екстремните спортове и водния туризъм. Спускане с малки, лесно управляеми лодки заедно с опитен инструк..
90.00лв
Каякинг - това преживяване не е просто разходка с лодка, това преживяване е за хора със силни сърца и любов към адреналина! Подаръкът включва:1. Инст..
90.00лв
Екстремните програми за сплотяване на колектива изискват доста по-добра физическа подготовка на участниците. Така върховните екстремни преживявания не..
130.00лв
Тара - ‘Съкровището на Европа’, дългата 140 км. река се намира националния парк Дурмитор - Черна гора. Спускането по е по 82 км., уникален каньон, вто..
360.00лв
Прекрасно преживяване за любителите на екстремните спортове и водния туризъм. Спускане с малки, лесно управляеми лодки, специално предназначени като з..
60.00лв
Увличащата стремителност на каяка и чистия адреналин – това е решението за всеки търсач на приключения. Подарък сред дивната природа, кристално чистит..
75.00лв
Спускане с рапел по водопад ... свежеста на водните пръски, тръпката от спускането по въжето са незабравимо изживяване за всеки получил този подарък. ..
60.00лв
Подари си екстремно приключение и вземи приятели. При покупка на 4 ваучера, получавате право на 5-ти човек АБСОЛЮТНО безплатно Прекрасно преживяване ..
250.00лв
Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи в басейн. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е с..
650.00лв
Два дни, изпълнени с емоции и адреналин по долината на река Струма! Какво Ви трябва - добро настроение и желание за приключения. Екипираме Ви, инструк..
260.00лв
Рафтинг на река Струма, в Кресненското дефиле, което се намира на 120 километра от София, по международен път Е79 София-Кулата. На брега на река Струм..
50.00лв
Supergift.bg предлага да откриете сезона на летните приключения с нещо атрактивно, за да събирате погледите на плажа!Ако сте мечтали да се плъзгате ел..
50.00лв
Хей, ти! Искаш ли истинско лятно приключение с Томас, като персонален гид и инструктор. /Томас Натцидис е дългогодишен SURF, SUP и Snorkeling инс..
60.00лв
Показване 1 до 13 от 13 (1 страници)