Меню
Количка

Въздушни приключения

Полет със свръхлек самолет
НАЙ-ПРОДАВАН
Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите или да сбъдната мечта на приятел или любим човек! Елегантният самолет, гарантира едновременно..
170.00лв
102 годишна дама от Айдахо отпразнува рождения си ден, като отиде на моста за скокове. Тя е най-старият човек, който някога е изпълнявал подобен полет..
144.00лв
Адреналинова бомба Адреналинова бомба
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Разбий меланхолия, изхвърли страха и се подготви за ударна доза емоции. Изживей за ден толкова, колкото другите не успяват за цял живот.Бънджи - алпий..
199.00лв
Екстремно преживяване при гарантирана безопасност, без необходимост от предварителна подготовка или дългогодишни тренировки. Невероятна възможност да ..
60.00лв
Този продукт в момента не е наличен.Страшно много хора искат, малко се осмеляват. Вие от искащите или от смелите сте? Дайте си шанс, преодолейте ..
70.00лв
Едно ново и все по-достъпно приключение за любителите на бънджи скоковете. Скока от балон Ви дава възможност да се издигнете на височина, каквато не п..
160.00лв
Един от най-харесваните подаръци, сега с право на избор. Екстремно преживяване при гарантирана безопасност, без необходимост от предварителна подготов..
60.00лв
Скок в бездната, звучи страшно, но това едно от най красивите и заредени с емоция места за скачане. Сред красотите на природата и далеч от шума на инд..
60.00лв
Скокът с бънджи си е спечелил славата на едно от най - безопасните екстремни преживявания. Гарантирана Ви е също страхотна гледка и незабравима емоция..
60.00лв
Тандемен парашутен скок + БОНУС
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте мечтали или не сте били сигурни как да осъществите тази луда идея.Нямате нужда..
379.00лв
Един свободно летящ човек, който не е вързан с въжета или парашут - това е ЛЕТЕНЕ в най-директния смисъл на думата. Силната въздушна струя във въздушн..
55.00лв
Един изключително хубав подарък особено, ако искате да впечатлите някой пилот-мечтател и да сбъднете сънищата му, да се рее в облаците като птица. Вел..
599.00лв
Адреналин на макс: акробатичен полет с парапланер
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Подарете полет, изпълнен с адреналин. По време на полета с парапланер се изпълняват фигури от въздушната акробатика като спирала, хеликоптер, лупинг и..
200.00лв
Подарете една прекрасна въздушна разходка по билото на планината. За хора, които искат да прелетят над върхове и урви и имат смелостта да останат..
200.00лв
Този пакет съчетава едно опознавателно пътуване за всеки пилот мечтател, с това да се насладите на летенето, така както не го е правил никой друг. Еди..
450.00лв
Подарете един ден изпълнен с адреналин и емоция от  полет високо в облаците,комбиниран с екстремно изкачване в Рила с джип. Подаръкът в..
299.00лв
Романтична разходка във въздуха за двойки. Влюбени гълъбчета, младоженци или романтици със златна сватба, този подарък е за Вас. Подаръкът ви дава пра..
599.00лв
Ако искате да сте екстравагантни дори и в небето, то това преживяване е само за вас. Подаръкът включва:1. Ваучер за 40мин. полет с моторен делтапланер..
180.00лв
Полет с парапланер от Витоша Полет с парапланер от Витоша
НАЙ-ПРОДАВАН
Полетът с парапланер е един незабравим подарък не само за любителите на силните емоции, а за всеки ценител на неповторимата българска красота.  ..
100.00лв
Почуствайте се специални дори и в небето с това ексклузивно преживяване. Подаръкът включва:1. В цената е включено: - предплатеното летателно време. ..
1,275.00лв
Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите или да сбъдната мечта на приятел или любим човек! Елегантният самолет, гарантира едновременно..
300.00лв
Полет със самолет „Красива България“
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Един изключително хубав подарък, особено ако искате да впечатлите някой с красотата на нашата страна и да осъществите мечтата му да полети като п..
890.00лв
Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите сбъдната мечта! Въздушен подарък за авантюристи, подходящ за любителите на силни усещания. Б..
170.00лв
Полет със свръх лек самолет-опитен урок с право на избор на летище
НАЙ-ПРОДАВАН
Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силни усещания и красиви гледки. Плавно прелитане над плажове и морска шир ил..
170.00лв
Показване 1 до 24 от 121 (6 страници)