Меню
Количка

Адреналин на макс

Един свободно летящ човек, който не е вързан с въжета или парашут - това е ЛЕТЕНЕ в най-директния смисъл на думата. Силната въздушна струя във въздушн..
55.00лв
На стотици метри над земята светът е по-красив, проблемите изглеждат малки, а спомените са завинаги. Ваучер за полет с хеликоптер е подаръкът, който..
1,275.00лв
Всеки някога е мечтал да полети, сега можете да подарите или да сбъдната мечта на приятел или любим човек! Елегантният самолет гарантира едновременно ..
240.00лв
Ако търсите екстремно приключение и не се страхувате от планинските преходи, това преживяване е специално за Вас. Сред уникалната природа на Стара Пла..
299.99лв
Мили сладури (иначе казано булка, не беглец и младоженец, не страдалец), пожелаваме Ви да сте преди всичко много здрави за да може винаги да разчитат..
300.00лв
Предложение за влюбени или за любители на екстремното, сега с ГОЛЯМА отстъпка и видео за спомен. Ако летенето не е нищо ново за вас, опитайте новата ..
150.00лв
Подарете изпълнен с адреналин и емоция, незабравим спомен. За тези, които обичат природата и силните усещания и искат да полетят като птиците. Подарет..
120.00лв
Подари на любимия и се наслади на живота, като никога до сега! Специално създаден за любителите на силни усещания. "Сградите стават като кутийки, поля..
950.00лв
Турнето е най-подходящ за малки групи и семейства с деца над 7-годишна възраст.Маршрут:Тръгване от София 8:00Трансфер до язовир Искър, в района ..
200.00лв
Тандемният скок с парашут е най-лесният начин да изпитате екстремното чувство при свободно падане и да се запознаете с парашутизма като цяло. Естестве..
350.00лв
Подари на любимия и се наслади на живота, като никога до сега! Специално създаден за любителите на силни усещания. "Сградите стават като кутийки, поля..
220.00лв
Тандемният скок с парашут е най-лесният начин да изпитате екстремното чувство при свободно падане и да запознаете с парашутизма като цяло. Естествено ..
350.00лв
Показване 1 до 12 от 12 (1 страници)