Меню
Количка

Адреналин на макс

Един свободно летящ човек, който не е вързан с въжета или парашут - това е ЛЕТЕНЕ в най-директния смисъл на думата. Силната въздушна струя във въздушн..
55.00лв
На стотици метри над земята светът е по-красив, проблемите изглеждат малки, а спомените са завинаги. Ваучер за полет с хеликоптер е подаръкът, който щ..
399.00лв
Ако търсите екстремно приключение и не се страхувате от планинските преходи, това преживяване е специално за Вас. Сред уникалната природа на Стара Пла..
299.99лв
Сватбен подарък - приключение за младоженци
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете различен и оригинален подарък на младо семейство и им оставете специално послание. С този сватбен подарък давате право на избор между две ек..
349.00лв
Полет с мото парапланер +  HD video
ПРОМОЦИЯ
Страхотно предложение за влюбени или за любители на екстремното, вземето го сега с ГОЛЯМА отстъпка и видео за спомен. Ако летенето не е нищо ново за ..
169.00лв 200.00лв
Подарете изпълнен с адреналин и емоция, незабравим спомен. За тези, които обичат природата и силните усещания и искат да полетят като птиците. Подарет..
120.00лв
Подари на любимия и се наслади на живота, като никога до сега! Специално създаден за любителите на силни усещания. "Сградите стават като кутийки, поля..
950.00лв
Турнето е най-подходящ за малки групи и семейства с деца над 7-годишна възраст.Маршрут:Тръгване от София 8:00Трансфер до язовир Искър, в района ..
200.00лв
Тандемният скок с парашут е най-лесният начин да изпитате екстремното чувство при свободно падане и да се запознаете с парашутизма като цяло. Естестве..
350.00лв
Романтично и същевременно екстремно преживяване, идеалното място да направите предложение за брак или просто да се насладите на невероятни гледки. Вси..
159.00лв
Тандемният скок с парашут е най-лесният начин да изпитате екстремното чувство при свободно падане и да запознаете с парашутизма като цяло. Естествено ..
350.00лв
Показване 1 до 11 от 11 (1 страници)