Меню
Количка

Имаш час, за да избягаш! Real-life escape room!

Имаш час, за да избягаш! Real-life escape room!
Имаш час, за да избягаш! Real-life escape room!
70.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-labirint

Опции

Описание

Hour Escape е приключенска игра на живо от ново поколение от типа "Real-life escape room". Ти и отборът ти сте затворени за един час в специално проектирано помещение. За да успеете да излезете навреме, трябва да преминете през нашите интерактивни пъзели, игри и загадки и да намерите всички скрити предмети - покажете находчивост, логика и отборен дух. Потопете се във вълнуваща история, която ще ви откъсне от реалността и ще събуди приключенския ви дух.
Ако търсите ново преживяване, ако обичате предизвикателствата и решаването на загадки - избягайте от стаята!

Подаръкът включва:

- Едночасово приключение в Real-life escape room
- Снимка за спомен от преживяването

Трябва да знаете:

Преживяването изисква предварителна резервация. Hour Escape e отборна игра от типа 'Real-life escape game'. Играта е предвидена за отбори с 2 до 5 участници. Приключението продължава един час. Моля, елате 5-10 минути преди резервацията, за да може играта ви да започне навреме. И да, можете да излезете от стаята по всяко време.

 

 

Какво се случва:

Изпратете специалните за Вас хора на запомнящо се пътешествие в свят, изпълнен със загадки, адреналин и забавление. Подарете им преживяване, което ще помнят дълго! Накарайте ги първо да се стреснат, а после да се усмихнат. Подарете им един забавен спомен!

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ