Меню
Количка

Приключения с кауза - Пътуване до Тайна Дестинация

"Приключения с кауза - Пътуване до Тайна Дестинация" има за цел опознаване на по-малко известните, не толкова комерсиалните и по-трудно достъпните места в България. Те още пазят чара на миналото, но не пренебрегват удобствата на настоящето, те не искат толкова внимание, а малко смирение и разбиране.

Всички те са избрани с цел подпомагане на местната икономика и запознаване на нашите пътешественици с бита и културата на един изчезващ български свят. Всеки участник получава подарък, ръчно изработен за него от местни жители на различни малки села. Включвайки се в инициативата на Фабрика за идеи и Резиденция Баба, средствата, използвани за закупуването на тези подаръци отиват директно при хората, чийто труд е вложен в тяхната направа.  

Ако желаете да организирате таен уикенд изненада за вашите колеги или приятели, можем да предложим групови пакети, подготвени по ваш вкус и според вашите интереси, но без да знаете каква ще бъде крайната дестинация.

Всички турове са на територията на България и обичайно включват 2 нощувки (петък и събота) със закуски + подарък с кауза.

По ваше желание можем да добавим приключения, водачи или екипировка, за да "напълним" уикенда ви с незабравими емоции.

"Приключения с кауза - Пътуване до Тайна Дестинация" има за цел опознаване на по-малко известните, не толкова комерсиалните и по-трудно достъпните мес..
499.00лв
"Приключения с кауза - Пътуване до Тайна Дестинация" има за цел опознаване на по-малко известните, не толкова комерсиалните и по-трудно достъпните мес..
599.00лв
Показване 1 до 2 от 2 (1 страници)