Меню
Количка

Шофиране

Подарък за любителите на адреналина – с право на избор! Малко разтоварващо шофиране далеч от задръстванията. По-висока скорост, по-различни препятстви..
200.00лв
Шофиране на двуместно АТВ по предназначено за уменията Ви трасе. Подарък, носещ върховни усещания и преживявания на хора от различна възраст и дори бе..
132.00лв
Разходка с АТВ по предварително избрано трасе. Подаръкът може да донесе много емоции и незабравими усещания на хора от различен пол, различна възраст ..
150.00лв
Предлагаме нов вид забавление за хора, които никога не са пробвали това забавление. Специално подготвените ни машини са изключително подходящи за начи..
84.00лв
Джип под наем
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Искате да шофирате или да се повозим заедно? Ние ще ви отведем на сафари по пътеки и черни пътища в гори и планини. Наслаждавайте се на вълнуващи глед..
239.00лв
Специално за любителите на разходки извън пътя и на желаещите да подобрят уменията си Ви предлагаме Офроуд 4х4 училище и офроуд 4х4 разходки със специ..
450.00лв
Спускане, изкачване, черен път, никакъв път, дъбова гора , река - как ви звучи като маршрут? Ако си падате по екстремните преживявания на четири колел..
130.00лв
С този подарък SuperGift.bg Ви предлага уникален начин за забавление с мощни високо проходими машини.Land Rover могат да задоволят, както желаещите пр..
200.00лв
Подарък за любителите на адреналина – сега с право на избор! На състезателната писта или извън пътя - емоцията е пълна и незабравима! Ваучер за подаръ..
120.00лв
По-големият брат на АТВ-то или по-малкият джип, този всъдеход с мощта и маневреността, с която разполага, ще Ви достави удоволствие за каквото не..
135.00лв
Планината, адреналинa и снегa са вашата стихия? Подгответе грейките, това преживяване е за хора с топла кръв! Истинска емоция сред снежна красота и ..
179.00лв
Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил на професионална писта Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил на професионална писта
НАЙ-ПРОДАВАН
Обичаш да караш, обичаш адреналин? За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на п..
289.00лв
Drink and Drive е перфектен подарък за шофьори – млади или стари, мъже или жени! Всеки, който се чувства уморен или недоспал, може да ползва подаръка...
100.00лв
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на подготвен пистов автомобил на най-за..
304.00лв
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на подготвен пистов автомобил на най-за..
299.00лв
Каране на моторна шейна? Да, подари ( си ) зимно приключение. Планината, адреналинa и снегa са вашата стихия? Подгответе грейките, това преживяване е ..
140.00лв
Показване 1 до 16 от 16 (1 страници)