Меню
Количка

Шофиране

Подарък за любителите на адреналина – с право на избор! Малко разтоварващо шофиране далеч от задръстванията. По-висока скорост, по-различни препятстви..
200.00лв
Шофиране на двуместно АТВ по предназначено за уменията Ви трасе. Подарък, носещ върховни усещания и преживявания на хора от различна възраст и дори бе..
132.00лв
Разходка с АТВ по предварително избрано трасе. Подаръкът може да донесе много емоции и незабравими усещания на хора от различен пол, различна възраст ..
150.00лв
Ако никога не сте карали АТВ, сега е моментът да поправите тази грешка. Това е емоция, която не е предназначена само за шофьори. Специално подготвенит..
79.00лв
Джип под наем
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ Supergift Exclusive Offer
Искате да шофирате или да се повозим заедно? Ние ще ви отведем на сафари по пътеки и черни пътища в гори и планини. Наслаждавайте се на вълнуващи глед..
239.00лв
Специално за любителите на разходки извън пътя и на желаещите да подобрят уменията си Ви предлагаме Офроуд 4х4 училище и офроуд 4х4 разходки със специ..
450.00лв
Спускане, изкачване, черен път, никакъв път, дъбова гора , река - как ви звучи като маршрут? Ако си падате по екстремните преживявания на четири колел..
130.00лв
Офроуд приключение с подготвен джип
Supergift Exclusive Offer
С този подарък SuperGift.bg Ви предлага уникален начин за забавление с мощни високо проходими машини.Land Rover могат да задоволят, както желаещите пр..
200.00лв
Подарък за любителите на адреналина – сега с право на избор! На състезателната писта или извън пътя - емоцията е пълна и незабравима! Ваучер за подаръ..
120.00лв
По-големият брат на АТВ-то или по-малкият джип, този всъдеход с мощта и маневреността, с която разполага, ще Ви достави удоволствие за каквото не..
139.00лв
Планината, адреналинa и снегa са вашата стихия? Подгответе грейките, това преживяване е за хора с топла кръв! Истинска емоция сред снежна красота и ..
179.00лв
Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил на професионална писта Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил на професионална писта
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Обичаш да караш, обичаш адреналин? За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на п..
289.00лв
Drink and Drive е перфектен подарък за шофьори – млади или стари, мъже или жени! Всеки, който се чувства уморен или недоспал, може да ползва подаръка...
100.00лв
Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил + HD video Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил + HD video
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на подготвен пистов автомобил на най-за..
289.00лв
Max Adrenaline - Управление на Drift автомобил
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на подготвен пистов автомобил на най-за..
299.00лв
Каране на моторна шейна? Да, подари ( си ) зимно приключение. Планината, адреналинa и снегa са вашата стихия? Подгответе грейките, това преживяване е ..
140.00лв
Показване 1 до 16 от 16 (1 страници)