Меню
Количка

Уроци по Стрелба

Силно усещане за тези, на които стрелбата носи удоволствие. Вие ще имате възможността да държите в ръцете си и да стреляте с оръжия от най-различни калибри - от най-масови "Макаров" през револвер "Smith & Wesson" до пушка тип помпа и Калашник. Ще ви покажем как да обезопасите оръжие, как да стреляте в различни позиици и как да него правите, повлияни от клишета във киното.  Ще ви научим как да реагирате в рискова ситуация и дадете първа помощ при пострадал. Добавили сме курс за безопасност за дамите и как да се справим при нападение от насилник, включително и с оръжие.
Подарете това приключение на тези, на които стрелянето носи удоволствие. Стрелба с микс от оръжия и калибри е подарък, предназначен за любителите на а..
200.00лв
Идеален подарък за авантюристични натури. Няма мъж, който да не иска да се научи да стреля точно. Така че ако избереш този подарък за свой приятел, ня..
60.00лв
Стрелбата с пистолет е прежияване, което не се забравя. То носи адреналин и силна емоция. Най-добрият начин да го изпитате е като овладеете умението з..
430.00лв
Този  еднодневен пакет за стрелби е разработен за начинаещи, които искат да пробват различни  видове оръжия: AK47, M4, Glock 17 и пушка- пом..
550.00лв
Силно усещане за тези, на които стрелбата носи удоволствие.Вие ще имате възможността да държите в ръцете си и да стреляте с оръжия от най-различни кал..
99.00лв
Това не е точно романтичен подарък, но какво по-хубаво от това да споделиш хобито на половинката. Идеален подарък за авантюристични натури. Няма мъж, ..
60.00лв
Стрелба Микс от оръжия и калибри за двама
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Силно усещане за тези, на които стрелбата носи удоволствие. Вие ще имате възможността да държите в ръцете си и да стреляте с оръжия от най-различни ка..
249.00лв
Показване 1 до 7 от 7 (1 страници)