Меню
Количка

Фотографски приключения

Независимо дали сте начинаещ фотограф или просто искате да видите забележителностите на града, тези забавни и информативни преживявания са за Вас. Вземете камерата или мобилния си телефон и се отправете към някои от най-добрите български пейзажи, градски или екстремни и научете някои трикове и идеи за да подобрите уменията си. От центъра на София до дивата природа, каквото и да изберете със сигурност, ще се получат някои красиви снимки, които ще си припомняте цял живот.

Вие или Вашето дете имате рожден ден, семейно или друго събитие. Наш фотограф ще дойде на посочен от вас адрес. Домът ви,  ще се превърне в..
360.00лв
Вижте София от един различен ъгъл. В този въздушен тур на една от най-старите Столици в Европа ще имате възможност, както да управлявате дрон, така и ..
239.00лв
Запечатайте неповторими спомени от една от най-старите столици в Европа – София. Ще обиколим някои ключови за историята на страната ни локации и ще се..
239.00лв
Преоткрийте нощна София с нашите уникални фототурове. Ще рисуваме заедно картини със светлина, ще превърнем нощния трафик почти в северно сияние и ще ..
239.00лв
Фото Тур - Романтично приключение за двама Фото Тур - Романтично приключение за двама
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Преоткрийте артистичната си страна като двойка с помощта на нашия креативен фотограф. Кой казва, че фотосесиите трябва да бъдат скучни и статични? Виж..
239.00лв
Преоткрийте артистичната страна на фамилята с помощта на нашият креативен фотограф. Кой казва, че фотосесиите трябва да бъдат скучни и статични? Вижте..
249.00лв
Подарете мечта! А ако тя е собствени студийни снимки, сякаш слезли от корицата на луксозно списание, то това е най-подходящия подарък. Изберете стил, ..
349.00лв
Показване 1 до 7 от 7 (1 страници)