В някои области има отлични условия за развитието на „екстремен туризъм”, благодарение на природните дадености на региона и за да вкусите от всичко си трябва време.
Меню
Количка

Приключения с нощувка или екстремни уикенди

Ако сте приключенец по дух, но възможностите във вашият район са изчерпани, тук са предложени тематичните забавления, които изисква нощувка или две, за да не прекарате деня на седалката или зад волана. В някои области има отлични условия за развитието на „екстремен туризъм”, благодарение на природните дадености на региона и за да вкусите от всичко си трябва време. Района на Северозападна България, Белоградчишките скали, Северното черноморие или Гърция и още много други, ще блеснат в цялата си хубост с първите слънчеви лъчи.

Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване. Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен пол..
599.00лв
Цикладските острови или Циклади (гр. Κυκλάδες, Кикладес) са островна група в централния регион на Егейско море, част от територията на Гърция. По-голе..
990.00лв
Страшно много хора искат, малко се осмеляват.Вие от искащите или от смелите сте?Дайте си шанс, преодолейте страховете си и се потопете в един прекрасе..
120.00лв
Кефалония е най-големият остров в Йонийско море. Освен живописните гледки и красиви плажове, които посещаваме, острова разполага и с красиви пещери (М..
650.00лв
Екстремните програми за сплотяване на колектива изискват доста по-добра физическа подготовка на участниците. Така върховните екстремни преживявания не..
130.00лв
Когато планирате плаване с ветроходна яхта и избирате дестинация, районът на Северно Йонийско море е винаги подходящо решение.Това е така, защото тук ..
998.00лв
Подаръкът включва:Цената включва настаняване в двойна каюта в яхта със спинакер и всички съпътстващи разходи, които понякога се появяват отделно (фина..
1,327.00лв
Спорадите съвсем заслужено си съперничат с Йонийските острови по атрактивност и красота. Тук екзотиката се допълва от думата „архипелаг“, с която се о..
842.00лв
Подарете си невероятно усещане - да плавате из Цикладите – една от най големите групи острови в Гърция, която се намира в Егейско море. Островите набр..
1,028.00лв
Остров Тасос е вероятно най-добре познатият за българския турист. Заради своята близост, достъпност и красота, мнозина българи прекарват поне една поч..
450.00лв
Ще плаваме в Северно Егейско море, района на островите Тасос, Самотраки и Лимнос. Остров Тасос е вероятно най-добре познатият за българския турист. З..
822.00лв
Подаръкът ви дава право на избор измежду няколко различни по стил дестинации в цяла България за двама. Общото е на предложеният е че, освен настаняван..
249.00лв
Мили кумове, Мили Рали и Вальо,Не позволявайте ежедневието да се превърне в досаден навик, а го изпълнете с адреналин и забавни предизвикателства. Ост..
500.00лв
Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете си подарък за двама. Приключение, което ще ви даде възможност да опознаете и обикнете родината ни. Подаръкът "Четири посоки" ви дава право н..
299.00лв
Едно вълнуващо завръщане към българските корени, съпроводено с нощуване в автентична прабългарска юрта и езда на породисти български коне в школата ”П..
220.00лв
Два дни, изпълнени с емоции и адреналин по долината на река Струма! Какво Ви трябва - добро настроение и желание за приключения. Екипираме Ви, инстру..
260.00лв
Подаръкът включва: - пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке) - транспорт София - Сивота- София - 3 нощувки на към..
350.00лв
Едно от най-любимите ни пътешествия с каяци в експедиционен стил (багажът в лодките, спане на диво) е обиколката на полуостров Бростомница. От из..
350.00лв
Мили младоженци! Мили Поля и Васко!Преоткривайте се всеки ден и останете себе си! Смейте се от сърце, боричкайте се с трудностите заедно, танцувайте, ..
1,000.00лв
Сватбен подарък - приключение за младоженци
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете различен и оригинален подарък на младо семейство и им оставете специално послание. С този сватбен подарък давате право на избор между две ек..
400.00лв
Семейният хотел представлява реставрирана възрожденска къща от края на 19ти век. Архитектурата е запазена, като при реставрацията са използвани само е..
200.00лв
Пътешествие с кемпер и бивакуване на брега на морето на живописния турски остров Гьокчеада. Пет дневно обучение по кайт сърф с включена екипировка. ..
680.00лв
Пътешествие с кемпер до остров Лефкада /раят на кайтовете/ в Гърция с включено деветдневно обучение по кайт сърф. Комбинация от незабравимо приключени..
880.00лв
Разбий меланхолия, изхвърли страха и се подготви за ударна доза емоции. Изживей за ден толкова, колкото другите не успяват за цял живот - клисурско бъ..
299.00лв
Показване 1 до 24 от 30 (2 страници)