Меню
Количка

Уикенди и екскурзии

Изследвайте прекрасни места и невероятни забележителности, когато използвате ваучерите от категория "Уикенди и екскурзии".

От саклни феномени, през стари крепости или пешеходни обиколки, каквото и да ви интересува, това ще е ден, който да вълнува и вдъхновява.

Изненадайте някой специален с невероятно пътуване и му дайте възможност да върви по стъпките на "вехти войводи", кралски особи или незнайни приключенци. Подарете на децата незабравимо преживяване или сбъднете нечия мечта с пътуване в теснолинейка, моторна шейна, на кон или с offroad jeep. Нуждаете се от допълнително вдъхновение или помощ, защото не знаете откъде да започнете? Разгледайте нашите продукти, пълни с невероятни идеи, които да ви помогнат да намерите своя перфектен ден навън и да създадете спомени, които да пазите завинаги или звъннете на 0888 977117 за да създадем вашето "бягство" по мярка.

Разбий меланхолия, изхвърли страха и се подготви за ударна доза емоции. Изживей за ден толкова, колкото другите не успяват за цял живот - клисурско бъ..
299.00лв
Сватбен подарък - приключение за младоженци
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете различен и оригинален подарък на младо семейство и им оставете специално послание. С този сватбен подарък давате право на избор между две ек..
400.00лв
Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете си подарък за двама. Приключение, което ще ви даде възможност да опознаете и обикнете родината ни. Подаръкът "Четири посоки" ви дава право н..
329.00лв
Преоткривайте се всеки ден и останете себе си! Смейте се от сърце, боричкайте се с трудностите заедно, танцувайте, експериментирайте, забавлявайте се...
299.00лв
Подаръкът ви дава право на избор измежду няколко различни по стил дестинации в цяла България за двама. Общото е на предложеният е че, освен настаняван..
249.00лв
Мили младоженци! Мили Поля и Васко!Преоткривайте се всеки ден и останете себе си! Смейте се от сърце, боричкайте се с трудностите заедно, танцувайте, ..
1,000.00лв
Семейният хотел представлява реставрирана възрожденска къща от края на 19ти век. Архитектурата е запазена, като при реставрацията са използвани само е..
200.00лв
Районът е рай за яхтено плаване, защото съчетава природна красота с всичко необходимо за пълноценна почивка и пътешествие с яхта.Набраздена крайбр..
870.00лв
Подарете си невероятно усещане - да плавате из Цикладите – една от най големите групи острови в Гърция, която се намира в Егейско море. Островите набр..
1,490.00лв
Подаръкът включва: - пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке) - транспорт София - Сивота- София - 3 нощувки на към..
369.00лв
Тасос е най-северният гръцки остров в Егейско море на 10-тина километра от континента, в югоизточна посока от град Кавала.  Островът е планински..
369.00лв
За всички любители на природата! Предлагаме Ви двудневно приключение с планинско колоездене и каяци. Провежда се в Средна гора в района..
230.00лв
Двудневно незабравимо приключение в Гърция /в близост до Солун, Агия Трада/, на което ще се научите да гребете изправен на SUP/ Standup paddleboarding..
160.00лв
Iztreshteam & Supergift Ви канят на пет дневна приключенска програма в планините на Севена Гърция, съчетаваща планинско колоездене, каяк, рафтинг ..
190.00лв
Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване.Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен полет..
599.00лв
Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване. Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен пол..
599.00лв
Подарете си незабравимо приключение и преживейте незабравими мигове заедно изпълнени с екстремни емоции и адреналин по долината на река Струма в район..
359.00лв
Подаръкът включва:Цената включва настаняване в двойна каюта в яхта със спинакер и всички съпътстващи разходи, които понякога се появяват отделно (фина..
1,490.00лв
Подарък за двама събрал най-доброто от България. Приключение, което ще ви даде възможност да опознаете и обикнете родината ни от въздуха или на земята..
399.00лв
Амулянѝ (на гръцки: Αμμουλιανή) е кокетен и много зелен остров в Северна Гърция. Намира се между полуостровите Ситония и Атон и предоставя страхотна г..
369.00лв
Диа̀порос / Διάπορος е малък остров в Северна Гърция, в горната част средния ръкав на Халкидики - Ситония,  Намира се между Ормос Панагияс / Όρμο..
369.00лв
Paxi и Antipaxi се намират в северозападна Гърция в топлото Йонийско море. Това са два сладурски острова, недалеч от континента с неземна красота. За ..
669.00лв
Два дни, изпълнени с емоции и адреналин по долината на река Струма!Какво Ви трябва - добро настроение и желание за приключения.Екипираме Ви, инструкти..
599.00лв
Показване 1 до 23 от 23 (1 страници)