Меню
Количка

Уикенди и екскурзии за двойки

Сватбен подарък - приключение за младоженци
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете различен и оригинален подарък на младо семейство и им оставете специално послание. С този сватбен подарък давате право на избор между две ек..
400.00лв
Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете си подарък за двама. Приключение, което ще ви даде възможност да опознаете и обикнете родината ни. Подаръкът "Четири посоки" ви дава право н..
329.00лв
Преоткривайте се всеки ден и останете себе си! Смейте се от сърце, боричкайте се с трудностите заедно, танцувайте, експериментирайте, забавлявайте се...
299.00лв
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ само за Supergift.bg. Индивидуален стил и уют са ключовите думи, които са характерни за този пакет. Традиционната архитектура е..
199.00лв
Семейният хотел представлява реставрирана възрожденска къща от края на 19ти век. Архитектурата е запазена, като при реставрацията са използвани само е..
200.00лв
Районът е рай за яхтено плаване, защото съчетава природна красота с всичко необходимо за пълноценна почивка и пътешествие с яхта.Набраздена крайбр..
870.00лв
Подарете си невероятно усещане - да плавате из Цикладите – една от най големите групи острови в Гърция, която се намира в Егейско море. Островите набр..
1,490.00лв
Кефалония е най-големият остров в Йонийско море. Освен живописните гледки и красиви плажове, които посещаваме, острова разполага и с красиви пещери (М..
650.00лв
Тасос е най-северният гръцки остров в Егейско море на 10-тина километра от континента, в югоизточна посока от град Кавала.  Островът е планински..
369.00лв
Двудневно незабравимо приключение в Гърция /в близост до Солун, Агия Трада/, на което ще се научите да гребете изправен на SUP/ Standup paddleboarding..
160.00лв
Двудневно незабравимо приключение в Гърция /района на Псакудия между ръкавите Касандра (Палене) и Ситония (Лонгос) на Халкидическият полуостров (..
199.00лв
Двудневно незабравимо приключение в Гърция /района на Псакудия между ръкавите Касандра (Палене) и Ситония (Лонгос) на Халкидическият полуостров (..
239.00лв
Мили кумове, Мили Рали и Вальо,Не позволявайте ежедневието да се превърне в досаден навик, а го изпълнете с адреналин и забавни предизвикателства. Ост..
500.00лв
Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване. Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен пол..
599.00лв
"Приключения с кауза - Пътуване до Тайна Дестинация" има за цел опознаване на по-малко известните, не толкова комерсиалните и по-трудно достъпните мес..
499.00лв
"Приключения с кауза - Пътуване до Тайна Дестинация" има за цел опознаване на по-малко известните, не толкова комерсиалните и по-трудно достъпните мес..
599.00лв
Подарете си незабравимо приключение и преживейте незабравими мигове заедно изпълнени с екстремни емоции и адреналин по долината на река Струма в район..
359.00лв
Подаръкът включва:Цената включва настаняване в двойна каюта в яхта със спинакер и всички съпътстващи разходи, които понякога се появяват отделно (фина..
1,490.00лв
Подарък за двама събрал най-доброто от България. Приключение, което ще ви даде възможност да опознаете и обикнете родината ни от въздуха или на земята..
399.00лв
Амулянѝ (на гръцки: Αμμουλιανή) е кокетен и много зелен остров в Северна Гърция. Намира се между полуостровите Ситония и Атон и предоставя страхотна г..
369.00лв
Диа̀порос / Διάπορος е малък остров в Северна Гърция, в горната част средния ръкав на Халкидики - Ситония,  Намира се между Ормос Панагияс / Όρμο..
369.00лв
Paxi и Antipaxi се намират в северозападна Гърция в топлото Йонийско море. Това са два сладурски острова, недалеч от континента с неземна красота. За ..
669.00лв
Два дни, изпълнени с емоции и адреналин по долината на река Струма!Какво Ви трябва - добро настроение и желание за приключения.Екипираме Ви, инструкти..
599.00лв
Показване 1 до 23 от 23 (1 страници)