Меню
Количка

Сватбен подарък - приключения за младоженци

Сватбен подарък - приключения за младоженци
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Сватбен подарък - приключения за младоженци
500.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Wedding gift - adventures for couples

Описание

за .............. и ............. Мили сладури (иначе казано булка не-беглец и младоженец не-страдалец),

Пожелаваме ви да сте преди всичко много здрави, да може винаги да разчитате един на друг, да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги. Не позволявайте семейният Ви живот да се превърне в навик, а в забавно пътуване до различни дестинации. Преоткривайте се всеки ден и останете себе си, различни и допълващи се! Смейте се от сърце, боричкайте се с трудностите заедно, танцувайте, експериментирайте, забавлявайте се (ех, може и да поработвате по малко). В наше лице вие винаги ще имате приятели, на които може да разчитате и да знаете, че ви подкрепяме във всяка ваша луда идея, та дори и в тази. Сътворете своята приказка и бъдете щастливи! С романтични нощувки в планината бихме искали да ви подканим да изпълните първите си съпружески задължения. Със спортните дейности ви пожелаваме да вървите заедно напред, да успявате в начинанията, да откривате нови възможности и приключения и най-вече, да не се страхувате от нищо, защото 'Щом сме двама, страшно няма' . Помнете, че колкото и трудни да са те, когато сте заедно, вие можете всичко.
Бъдете здрави и дълголетни като планините!

С много обич:....................................................

Подаръкът включва:

Право на избор от:

  • Две нощувки в двойна стая при пълен пансион в туристически к-с Божилово, с. Заселе с включени пещерни разходки в Парк Лакатнишки скали над Искърското дефиле. Тук ще посетим пещера "Темната дупка" и по панорамна пътека, виеща се през скалите над река Искър, ще направим трекинг и преодляване на скален и планински терен по алпийски способ с планински водач до района на скален масив "Вражите", където продължаваме с рапел и при желание завършваме със скок във вир "Петренски дол".  На втория ден сме Ви осигурили ВИП рафтинг за двама по р. Искър с водачи или вело-приключение по екопътеките в района.
  • Нощувка в двойна стая при пълен пансион във вила "Фауна" в района на Кресненското дефиле + два полета с парапланер около местообитанията на лешоядите и разходка с планински водач. Вилата е страхотна и вечер идват сърнички, които се захранват от дружеството Fund for Wild Flora and Fauna.
  • Двудневно интрактивно приключение в компанията на група опитни парапланеристи-инструктори, което включва: Два полета с парапланер от някой от високопланинските първенци - Мусала, Ботев, Вихрен, Руен, Свищи Плаз, Голям Калин и др., с продължителност средно около час. Транспорт с джип, лифт или пеша до старта и нощувка в планинска хижа в зависимост от локацията.
  • Полет за двама с четириместен самолет над Рилските езера или полет с балон над Белоградчишките скали.
  • Нощувка на диво при "пълен пансион" на острова на яз. Голям Беглик с посещение на пещера с прилепи, kayak & bike trip в компанията на опитен инструктор в зависимост от желанието и уменията Ви.

Трябва да знаете:

Този подаръчен сертификат е подготвен специално за Вас от SuperGift.bg и има за цел да Ви достави пълно удоволствие с избраното преживяване през първите дни на Вашия съвместен живот. Насладете му се, бъдете взискателни и знайте: Audaces fortuna iuvat - Щастието спохожда смелите. Можем да промени всеки от елементите, така че да оформим желания от Вас подарък.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Бракът не е само сериозна стъпка в живота,но и удоволствие! Подаръкът включва:За нея SPA маникюр с..
819.00лв
В царството на масажите предоставя незабравими релаксиращи мигове, в свят на меки звуци, топлина и з..
565.50лв
Едно незабрвимо четиридневно приключение с каяци и велосипеди /може и рафтове/ в близост до два от п..
380.00лв