Меню
Количка

Pole Dance/танц на пилон - урок за начинаещи + класически масаж

Pole Dance/танц на пилон - урок за начинаещи + класически масаж
Pole Dance/танц на пилон - урок за начинаещи + класически масаж
90.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: lessons-pole-dance-massage

Описание

Подарете на себе си и близките си незабравимо изживяване в свят, където спорт, акробатика и танц се обединяват в едно хармонично цяло - светът на Pole Dance Bulgaria! Подаръчните ваучери важат за всички активности, провеждани в трите зали на Pole Dance Bulgaria в гр. София

Подаръкът включва:

- 1бр. индивидуален урок по Пол Денс, Пол и ериъл фитнес, Екзотик пол денс, Въздушна акробатика (воали и обръч), Въздушна йога, Класическа йога и др.
По време на индивидуалния урок, инструктрът се ангажира изцяло с Вас и Вашите способности.
Цялото оборудването на залата е на Ваше разположение, за да бъде тренировката максимално ефективна и за да можете да подберете правилния стил за вашето приключение в света на Pole dance.

- 1 бр. Класически масаж след първата ви тренировка за възстановяване на тялото

Трябва да знаете:

Предлагаме възможност за тренировки на напълно начинаещи, средно напреднали и професионалисти. Заниманията се провеждат в групи, като за всеки начинаещ има отделен инструктор, който да прецени и да помогне на да бъде обучаван спрямо собственото му ниво на физически възможност.
Една тренировка по Pole Dance условно бива разделена на три части: загрявка, тренировка на уред и стречинг/разтягане.
Загрявката включва комплексни упражнения за всички мускулни групи, целящи да затоплят и отпуснат тялото, и да го подготвят за натоварването по време на тренировката. Тя е един от най-важните компоненти във всеки спорт. Задължителна е и не бива да се пропуска, за да избегнем травми и контузии.

Във втората част се разучават на елементи на уред, съобразени с нивото им на напредналост, и комбинирането им в съчетания и хореографии.

Завършваме със стречинг. Спорта изисква гъвкавост, която се изгражда постепенно чрезотпускане на мускулите и сухожилията. Не е задължително да имате опит зад гърба си, за да могат тренировките и постоянството в стречинга ще Ви помогнат да развиете тялото си и да увеличите неговите възможности. Силата, издръжливостта и гъвкавостта се развиват с различно темпо при всеки и това не бива да ви отказва. По всяко време можете да помолите за помощ и напътствия при изпълнението на елемент от програмата. Нашите инструктори са винаги готови да отговорят на Вашите въпроси и да Ви окажат пълно съдействие.

Масажът намалява болката, намалява стреса и засилва имунитета. Класическия шведски масаж, като мануална намеса е европейската патент. Чрез механичното си въздействие той повлиява положително на повърхностните и по-дълбоки слоеве на мускулите, съединителната тъкан, отпуска мускулатурата, подобрява кръвната циркулация и премахва стреса. Дълбочината на натиска варира от лека до средна в зависимост от индивидуалните нужди.

Стефка Данаилова - Терапевт

Какво се случва:

Галерия

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Комбинация от класически шведски масаж и точков източен масаж на стъпалата. Рефлексотерапията е изку..
71.50лв
Подарете на себе си и близките си незабравимо изживяване в свят, където спорт, акробатика и танц се ..
110.00лв
Подарете на себе си и близките си незабравимо изживяване в свят, където спорт, акробатика и танц се ..
170.00лв
Направете всяко празненство или специален повод оригинални и запомнящи се, като добавите към програм..
220.00лв