Меню
Количка

Идеи за Свети Валентин

Денят на Свети Валентин е най-добрият начин да бъдеш с някой, когото обичаш. И защото знаем, че създаването на спомени заедно крепи връзката най-добре, събрахме на куп романтични и екстремни преживявания така, че можете да покажете любовта си с нещо, което да си спомняте завинаги.
Говорим за споделени приключения, нощувкие на романтични места, шоколад и вино и множество дребни жестове.
Идеи за подаръци, които отговарят на всички вкусове и бюджети, за да няма извинения на 14 февруари.

 

Полет на крилете на любовта
Supergift Exclusive Offer
Романтична разходка във въздуха за двойки. Влюбени гълъбчета, младоженци или романтици със златна сватба, този подарък е за Вас.Подаръкът ви дава прав..
659.00лв
Индийска технология за преодоляване на умората и стреса. Съчетание на енергийното въздействие на вулканичните камъни, стимулиращата положителна сила н..
269.00лв
Споделете мига на удоволствието... Подаръкът включва:За нея Основна балансираща грижа за лице Антицелулитна и стягаща процедура за цял тяло Модели..
599.00лв
Сред нежни благоухания и комфорт, специалисти ще се погрижат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции. Подаръкът включва:1.Г..
500.00лв
Японска Zen терапия за двама - една зелена приказка!!! Масажът помага за премахване на умората и стреса. Ароматите и свещите ще ви накарат да забрави..
494.00лв
В царството на масажите предоставя незабравими релаксиращи мигове, в свят на меки звуци, топлина и завладяващи аромати! Подаръкът включва:1.Гифт серт..
565.50лв
Полет със самолет за двама и възможност за избор на летище
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силни усещания и красиви гледки. Плавно прелитане над планини или ектремен по..
339.00лв
Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама Подарък-приключение "Четири посоки" - за двама
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Направете си подарък за двама. Приключение, което ще ви даде възможност да опознаете и обикнете родината ни. Подаръкът "Четири посоки" ви дава право н..
329.00лв
Полет с двоен парапланер /Пилот и двама пасажери/ Полет с двоен парапланер /Пилот и двама пасажери/
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Ново вълнуващо изживяване за любителите на летенето с парапланер. Свръхдоза адреналин в компанията на любим човек - полет с двоен тандемен парапланер ..
240.00лв
Предлагаме Ви възможност да създадете незабравим спомен, заедно. Подарете любимата си песен, изпейте я в дует само за вас, осъществете мечтата си..
180.00лв
Преоткривайте се всеки ден и останете себе си! Смейте се от сърце, боричкайте се с трудностите заедно, танцувайте, експериментирайте, забавлявайте се...
299.00лв
Подарете романтична вечер, решена изцяло в цвета на любовта и страстта – червено. Много свещи, пътека от розови листа до спалнята, бутилка шампанско, ..
652.00лв
Курсът по сомелиерство е подарък за ценители. Пакетът съчетава в себе си изкуството да се дегустира, сервира и съхранява вино или спиртни напитки. Под..
520.00лв
Фото Тур - Романтично приключение за двама Фото Тур - Романтично приключение за двама
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Преоткрийте артистичната си страна като двойка с помощта на нашия креативен фотограф. Кой казва, че фотосесиите трябва да бъдат скучни и статични? Виж..
239.00лв
Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване. Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен пол..
599.00лв
Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване.Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен полет..
599.00лв
Бъди специален и направи най-якото селфи от въздуха в сърцето на София с тази оферта на Supergift.bg! Изживей неповторима емоция с този подарък - пано..
239.00лв
Специално за влюбените, предлагаме уникално, романтично, леко екстремно преживяване. Изненадайте половинката си, бъдеща или настояща със споделен пол..
599.00лв
"Приключения с кауза - Пътуване до Тайна Дестинация" има за цел опознаване на по-малко известните, не толкова комерсиалните и по-трудно достъпните мес..
499.00лв
"Приключения с кауза - Пътуване до Тайна Дестинация" има за цел опознаване на по-малко известните, не толкова комерсиалните и по-трудно достъпните мес..
599.00лв
Подарете си незабравимо приключение и преживейте незабравими мигове заедно изпълнени с екстремни емоции и адреналин по долината на река Струма в район..
359.00лв
Подарък за двама събрал най-доброто от България. Приключение, което ще ви даде възможност да опознаете и обикнете родината ни от въздуха или на земята..
399.00лв
Два дни, изпълнени с емоции и адреналин по долината на река Струма!Какво Ви трябва - добро настроение и желание за приключения.Екипираме Ви, инструкти..
599.00лв
VIP Полет с балон - свободен полет
ПРОМОЦИЯ
VIP Полет с балон - свободен полет - Този полет е едно от най-атрактивните приключения, на което се отдават все повече хора по света и у нас. Разходка..
499.00лв 599.00лв
Показване 1 до 24 от 25 (2 страници)