Меню
Количка

Адреналин на Макс

Вече популярното клише набира сила в последните години, като се експлоатира основно от приключения / преживявания с високи дози на Адреналин - хормон на стреса, поради факта, че при стресови ситуации, като страх, опасност, усилено физическо натоварване играе основната роля да подготви организма за справяне с възникналата ситуация. Той влияе също и на емоционалното състояние, като доставя огромна доза удоволетворение и подхранва самочувствието.

Любим на всички приключеници и без риск от предозиране, това един от естествените наркотици, които ни карат да се радваме на живота и да ценим, не броя на вдишванията, а миговете които ни оствят без дъх. В категорията са подбрани само продукти с доказано висока доза и не се препоръчват за начало на терапията.

Адреналинова бомба Адреналинова бомба
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Разбий меланхолия, изхвърли страха и се подготви за ударна доза емоции. Изживей за ден толкова, колкото другите не успяват за цял живот. Притежателите..
220.00лв
Бънджи скок от мост Витиня
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Ако някога сте искали да направите нещо щуро, да покачите адреналина си или да опитате ново предизвикателство, имаме нещо точно за вас.Дайте си шанс, ..
140.00лв
Адреналин на макс - акробатичен полет с парапланер
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Подарете полет, изпълнен с адреналин. По време на полета с парапланер се изпълняват фигури от въздушната акробатика като спирала, хеликоптер, лупинг и..
240.00лв
Каякинг - това преживяване не е просто разходка с лодка, това е емоция за хора със силни сърца и любов към адреналина! Готови ли сте да я изпитате? Ак..
199.00лв
Мили младоженци, добре дошли в семейния живот!Не позволявайте ежедневието да се превърне в досаден навик, а го направете забавно пътуване до различни ..
500.00лв
Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил по избор на професионална писта Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил по избор на професионална писта
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ Supergift Exclusive Offer
Обичаш да шофираш, обичаш адреналин? За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на..
449.00лв
Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил Adrenaline на Max - Управление на спортен автомобил
Exclusive Offer 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на подготвен пистов автомобил на най-за..
399.00лв
Max Adrenaline - Управление на подготвен за Time attack  и Drift автомобил Max Adrenaline - Управление на подготвен за Time attack  и Drift автомобил
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ Supergift Exclusive Offer
За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на подготвен пистов автомобил на най-за..
499.00лв
Офроуд приключение с подготвен джип
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ Supergift Exclusive Offer
С този подарък SuperGift.bg Ви предлага уникален начин за забавление с мощни офроуд джипове. Нашите машини могат да задоволят желанията, както на люби..
349.00лв
Подарете си незабравимо приключение и преживейте незабравими мигове заедно изпълнени с екстремни емоции и адреналин по долината на река Струма в район..
359.00лв
Показване 1 до 10 от 10 (1 страници)