Меню
Количка

В река

Прекрасно преживяване за начинаещи любители на екстремните спортове и водния туризъм. Спускане с малки, лесно управляеми лодки заедно с опитен инструк..
90.00лв
Каякинг - това преживяване не е просто разходка с лодка, това е емоция за хора със силни сърца и любов към адреналина! Готови ли сте да я изпитате? Ак..
90.00лв
Екстремните програми за сплотяване на колектива изискват доста по-добра физическа подготовка на участниците. Така върховните екстремни преживявания не..
130.00лв
Това е подарък за смели и екстремни любители на красивата природата - рафтинг по река Тара.Река Тара е известна като "Съкровището на Европа". Дългата ..
360.00лв
Прекрасно преживяване за любителите на екстремните спортове и водния туризъм. Спускане с малки, лесно управляеми лодки, специално предназначени като з..
70.00лв
Увличащата стремителност на каяка и чистия адреналин – това е решението за всеки търсач на приключения. Подарък сред дивната природа, кристално чистит..
75.00лв
Спускане с рапел по водопад, усещането за свежестта на водните пръски, тръпката от спускането по въжето - всички тези неща са незабравимо изживяване з..
60.00лв
Подари си екстремно приключение и вземи приятели. При покупка на 4 ваучера, получавате право на 5-ти човек АБСОЛЮТНО безплатно Прекрасно преживяване ..
250.00лв
Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи в басейн. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е с..
650.00лв
Два дни, изпълнени с емоции и адреналин по долината на река Струма! Какво Ви трябва - добро настроение и желание за приключения. Екипираме Ви, инструк..
260.00лв
Приключение по вода, което си заслужава всеки да опита. Емоции, смях и адреналин в едно. Рафтинг на река Струма в Кресненското дефиле ще ви даде всичк..
50.00лв
Supergift.bg предлага да откриете сезона на летните приключения с нещо атрактивно, за да събирате погледите на плажа!Ако сте мечтали да се плъзгате ел..
50.00лв
Хей, ти! Искаш ли истинско лятно приключение с Томас, като персонален гид и инструктор. /Томас Натцидис е дългогодишен SURF, SUP и Snorkeling инс..
60.00лв
Показване 1 до 13 от 13 (1 страници)