Menu
Your Cart

Хижа Ловна /Рила/ - Booking

Хижа Ловна /Рила/ - Booking
Хижа Ловна /Рила/ - Booking
BESTSELLER
Хижа Ловна /Рила/ - Booking
Хижа Ловна /Рила/ - Booking
Хижа Ловна /Рила/ - Booking
36.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: lovna-hut-booking

Description

Здравейте, приятели на зимните спортове и вятъра! Група ентусиасти Ви канят на откриване на сноукайт сезона. 

Подготвили сме интересна "фестивална" и парти програма включваща кръжоци, тренировки за начинаещи, различни демонстрации и най-вече, среща на съмишленици. Ще има прожекции на БГ екстремни клипчета, интервюта на живо, разкази и съвети от приятели за приятели и най-вече забавления.


Елате да изненадаме зимата!


Място - Рилски езера.

Фест и демо зони: х. Малката Юрта, х. Ловна, горната станция на лифт "Рилски езера" и летище Крайници за любителите на Kite Buggy.

Организатори: Supergift.bgVitosha Snowkite Fest Kite2go - kite shop SofiaХижа Ловна /Рила/LDBKitebg.comIztreshTeamKite2go showkite school


Кайт парти навсякъде и по всяко време. 


Snowkite opening weekend е безплатен, но е нужна регистрация 


Snowkite, Snowkiting или Kite skiing е нов зимен спорт, при който използвате силата на вятъра, прихванат от крило/kite, за да се пързаляте на сняг или лед. Спортът е подобен на водния кайтборд, но с зимна екипировка, сноуборд или ски, като принципите на използване на хвърчилото са еднакви. Snowkiting се различава от другите алпийски спортове, тъй като е възможно да се движите нагоре и надолу с всяка посока на вятъра, като по този начин не сте ограничени от монопола на зимните курорти. В България спортът става все по-популярен, като добавя нови спортни дестинации, нов начин за активна почивка с приятели и възможност за чупене на границите на екстремното. Вече популярни локации са Платото на Витоша, Рилските езера.. Този спорт, ще Ви даде силни емоции и ще Ви осигури свободата да карате там, където малцина достигат. А когато добиете опит, излитате на следващото ново, буквално, вече може да се движите и по вертикала!

Научете се да карате борда или ските, теглени от кайт и оставете опашките за лифт и хилядите туристи по пистите зад гърба си. 

Сноукайтингът е екстремен спорт. За това не подценявайте опасностите, които носи! За да се научите бързо и лесно имате нужда от инструктор, който да наблюдава поведението и да отстрани риска от самоучението. Чрез няколко урока и упражнения с подходящи кайтове, ще овладеете управлението и скоро ще започнете да карате. Така ще избегнете контузиите, които носи незнанието. 

Бъдете наши гости!


Reviews