Меню
Количка

Резервирай полет със самолет "Чесна" за двама

Резервирай полет със самолет "Чесна" за двама
Резервирай полет със самолет "Чесна" за двама
339.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: booking_fly_adventure

Опции

Описание

Полет със самолет е един изключително хубав подарък, особено ако искате да впечатлите някой пилот мечтател. Звучи като, подходящ подарък за мъж, но всяка съвременна дама, би се зарадвала също. А защо не и подарък - полет със самолет за двама?

Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силни усещания и красиви гледки. Плавно прелитане над планини или бръснещ полет над реки и гори ще накара сърцето и на най-закоравелия смелчага да забие учестено. Елегантният самолет гарантира едновременно сигурност и забавление. Всеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта е още по-достъпна. Подарете полет и отбележете още едно приключение в актива!
Полет със четириместен самолет включва:

1. Инструктаж - Преди всеки Полет със самолет - опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” пред полетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.

2. Професионален пилот: подарък полет със самолет - урок по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор.

3. Застраховка за времето на полета.

4. Полет със самолет Чесна (Cessna) или друг четириместен с времетраене в зависимост от пакета.

5. Избор на летище в влизост до почи всеки по-голям град в Българич

6. Възможност за поемане на управлението при високи нива на сигурност.


Трябва да знаете:

Минималната възраст на желаещите да ползват подарък - полет със самолет / да получат опитен урок по пилотиране е 12 години.

Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.


Какво се случва:

Полетите се извършват от летища в близост до София, Пловдив, Варна, Бургас, Монтана, Шумен, Плевен, Силистра и др. Технкта не е целогодишно на разполжение на всички лоации и в тази връзка избра е до най-удобнта на пасажерие, ликация. 

Полетите се извършват от 4-ри местни самолети с известни ограничения в товароносимостта, пригодени за обучение, наблюдение, въздушна разходка и др.

Районът и продължителността на полета е определен от вида на ваучера, като може да бъде удължен с доплащане при възможност от страна на пилота и летателните условия. Ние поемаме ангажимента този полет да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с много емоция и адреналин. В рамките на полета можете да помолите пилота за екстремни елементи.


За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел: 0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Направи най-якото селфи от въздуха в униклната среда на скланият феномен Белоградчишки скали с тази ..
0.00лв
Изключително хубав ваучер за подарък особено, ако искате да впечатлите човек, мечтаещ да е пилот и д..
499.00лв
Романтична разходка във въздуха за двойки. Влюбени гълъбчета, младоженци или романтици със златна св..
659.00лв
Super Fly
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Един изключително хубав подарък особено, ако искате да впечатлите някой пилот-мечтател и да сбъднете..
649.00лв
Полет със самолет за двама и възможност за избор на летище
НАЙ-ПРОДАВАН 1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силни усещания и красиви гл..
339.00лв