Тандемен парашутен скок в Кондофрей + пилотски бонус
Меню
Количка

Тандемен парашутен скок в Кондофрей + пилотски бонус

Тандемен парашутен скок в Кондофрей + пилотски бонус
Тандемен парашутен скок в Кондофрей + пилотски бонус
350.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: parachute-jumps-kondofrei

Опции

Описание

Тандемният скок с парашут е подарък за смели и безстрашни хора. Това е най-лесният начин да осъществите една смела мечта и да си позволите да мечтаете за още по-екстремни приключения.
Нямате нужда от подготовка или медицински изследвания. Просто трябва да дойдете до летище Кондофрей в уговореното време и ние ще се погрижим за вас. Ще бъдете на кратко инструктиран преди самия скок и ще можете да изпитате същото чувство, което и истинските парашутисти. Адреналинът се покачва още при самото изкачване на самолета, невероятно е усещането по време на излизането от самолета, ще усетите красотата на свободния полет и свободата на птица, а накрая меко ще  кацнете на земята. А най-хубавото сме оставили за накрая - можете да изберете мястото за скок, без да се налага да пътувате дълго и да разгледате от високо прекрасната ни природа.

Подаръкът включва:

Вашият тандемен инструктор ще Ви обясни всичко, което трябва да знаете в 15-минутен брифинг, след което ще облечете подходящо облекло за скока (гащеризон) и специалната тандемна сбруя. Ще Ви бъдат дадени специални очила за защита на очите. Бъдете спокойни, нашите инструктори са опитни и добре обучени и използват сертифицирана екипировка. След това с вашия тандем инструктор ще се качите на самолета, който ще излети на необходимата за скока височина (полета трае около 20-25 мин.). По време на изкачването тандем пилота ще закачи вашата сбруя за своята и след като достигнете необходимата височина, заедно ще напуснете самолета. Скачането е от 3000 метра над земната повърхност. Ще се наслаждавате на 30-секундно свободно падане с около 200 км/ч. На 1500 м инструкторът ще отвори парашута и заедно ще полетите 6-8 мин. с отворен парашут, който вие може да опитате да управлявате. Малко преди да кацнете, Вашият инструктор отново ще поеме управлението на парашута, за да се приземите на земята меко и безопасно.

Какво е "пилотски бонус":  Скок от 4200 метра над земята или 30 допълнителни секунди свободно падане със само 12 минути изкачване с новия турбовитлов самолет.

Заснемане: По ваше желание целия скок от подготовката до приземяването, може да бъде заснет с камера или фотоапарат от друг парашутист, който ще скочи с Вас или записан от ръката на тандемния инструктор.

Какво е "Премиум заснемане": Ще получите "флашка" /преносима памет/ с най-добрите кадри от фото и видео материала заснето от ръката на инструктора и втория парашутист, който ще скочи, за да улови този незабравим миг.

Трябва да знаете:

Ако нямате навършени 16 години е необходимо писменото съгласие на родителите ви. За всички над 16-годишна възраст е необходимо само желанието за скок. Изключително важно е да сте в добро общо здравословно състояние. Не се нуждаете от медицинско свидетелство за това, но трябва подпишете на място декларация, че нямате здравословни проблеми, които биха ви попречили да скочите. Забранена е употребата алкохол или други упойващи вещества (такива са и някои лекарства). Трябва да сте с удобно облекло и спортни обувки с връзки или велкро, които нямат отворени куки по тях.  Избирате летище, но трябва да се съобразите с графика на скоковете.  

Летище "Кондофрей" се намира на 60 км. от София, като 80% от пътя е магистрала. Районът е изключително живописен и особенно привлекателни са Рила в цялата и прелест и Рилският манастир.
 

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете имейл на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще ви пишем с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел. 0888 977 117.

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Специален подарък за мъжете с лъвски сърца. За онези който се нуждаят от още и още адреналин и не се..
300.00лв
Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте мечтали или не сте били сигу..
35.00лв
Въздушен подарък за авантюристи или романтици, подходящ за любителите на силни усещания и красиви гл..
170.00лв