Меню
Количка

Ваучер за прелети по избор

Ваучер за прелети по избор
Ваучер за прелети по избор
200.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-morefly-318

Опции

Описание

Един изключително хубав подарък особено, ако искате да впечатлите някой пилот - мечтател и да сбъднете сънят му да се рее в облаците като птица. Величествени планини, прекрасни долини, природа за която всеки би ни завидял. Подарете на любим човек или на приятел, уверете се сами колко много притежаваме като природа и забележителности. 
Всички полети се извършват от сертифициран пилот-инструктор. При възможност, опция за поемане на управлението в зависимост от условията на летене и преценката на инструктора. Възможност за заснемане на полета със собствена техника или материалите от техниката на пилот при наличието на такава. Лични предпазни средства - при необходимост.

Подаръкът включва:

Право на избор между:

1/ 40 мин. прелет с тандемен парапланер в района на Рила, Пирин, Родопи или Стара Планина

2/ Прелети с мотоделтапланер с навлизане в Рила, Пирин и Родпите, части от маршрута Ком - Емине и мн. други 

3/ Прелети с мотопарапланер с навлизане в Рила, Пирин и Родпите, части от маршрута Ком - Емине и мн. други 

Трябва да знаете:

1. Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, метерология, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2. Професионален пилот - инструктр сертифициран за изпълнение на тандемни полети.
3. Застраховка за времето на полета.
4. Полетите се извършват с от различни видове летателни средства от ултра леката авиация за наблюдение, въздушна разходка и др. За да резервирате Вашия полет е достатъчно да се свържете с нас за уточняване на желаната дата. Районът и продължителността на полета определяте Вие на място в зависимост от пакета, свободните за полети коридори и метерологичната обстановка. Ние поемаме ангажимента този полет да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с много емоция и адреналин. В рамките на полета можете да помолите пилота за екстремни елементи. Полетите се извършват от летищата или летателни площадки в близост да Рила, Пирин, Родопите и Стара Планина.
5. Минималната възраст на желаещите да получат опитен урок по пилотиране е 12 години. Продължителността на предполетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
6. За паратрайк. Полетите се извършват от летищата до София около с. Мрамор, Банкя, Ихтиман, Перник, Дупница, Сливен, Сливница, Приморско, Калиманци до Варна или почти всяка по-голяма и равна поляна. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
7. За Делтапланер и Мотопарапланер. Полетите се извършват от летищата до София около с. Мрамор, Банкя, Ихтиман, Перник, Дупница, Сливен, Сливница, Приморско, Калиманци до Варна. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
8. За парапланер: Стартови площадки около София - Витоша, Перник, Сопот-лифт, Беклемето. В Родопите връх Добростан, в Рила и Пирин, Мальовица, Мусала, Банско, Дупница също Враца, Монтана, Правец и др.

Какво се случва:

До мястото за излитане, трябва да стигнете със собствен транспорт, като в случай на избор на специфични стартови полощадки, трябва да поемете разходите и на пилота /основно за парапланер/. Някои от локациите, изискват преход с високо проходима машини или пеш, като в този случай, трябва да поемете част от екипировката. 

Повечето от услугите се изпълняват от пилоти по места, който могат да асистират при настаняване или да ви посъветват за подходящи места за хранене и отдих. Насладете се на приключението, бъдете взискателни и знайте: Audaces fortuna iuvat - Щастието спохожда смелите.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Ваучер с право на избор за екстремни приключения Ваучер с право на избор за екстремни приключения
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Специален подарък за хората с лъвски сърца, за който страха е само част от екстремното в живота. За..
269.00лв
След като сте направили резервация, очаквайте потвърждение по Е-mail. При неявяване за записан час, ..
0.00лв