Меню
Количка

Tough guy - Super Gift

Tough guy - Super Gift
Tough guy - Super Gift
299.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adv-voucher2

Опции

Описание

Специален подарък за мъжете с лъвски сърца.
За онези който се нуждаят от още и още адреналин и не се плашат от бясно приближаващата се земя, високата скорост или калта. Те гледат на света от високо и думата страх не ги касае.

Този ваучер може да послужи и като част от стойността за тандемен скок с парашут или като част от целодневно Off Road ATV/Джип Сафари.. Също така може да бъде и част от таксата за "Едноседмично училище за парапланеристи" в София или Сопот.
 

Подаръкът включва:

Може да избирате и между приключенията:
1. Опитен урок и полет със свръх лек самолет - 20 минути.
2. 40 мин. полет с моторен паратрайк или моторен делтапланер.
3. 40 мин. прелет с тандемен парапланер с екстремни елементи.
4. Джип под наем за 3 ч.с Off road шофиране.
5. 3 часов преход с АТВ/ЮТВ с екстремени участъци.
6. BASE jumping от Аспарухов мост във Варна.
 

Трябва да знаете:

Избор на място за приключение: Парашутните скокове се првеждат на летището до Ихтиман.
За парапланер, паратрайк и делтапланер : София, Правец, Сопот, Сливен, Казанлък, Пловдив, Шумен, Варна, Бургас и др.
Според атмосферните условия може да се достигне височина 2800 метра над морското равнище с парапланер. Полета с моторен паратрайк и мото делтапланер е с голяма продължителност и могат да бъдат планирани дестинации за заснемане полети над обширни местности и др.
За самолети летище Долна Баня, Ихтиман, Лесново.
За джипове :Стара Планина около В.Търново. Нашите машини са подготвени за всякакви изпитания, а шофьорите ни са запознати с всички трудности. Един Ланд Ровър Дискавери може да приюти до пет души, включително шофьора. Цената включва наем на Land Rover в зависимост от пакета (възможни са промени според свободно време), обяд, всички горива, второ превозното средство с водач и поддръжка. Уроците са включени, ако нямате опит с офф-роуд автомобили. Може да се наеме и шофьор.
За АТВ/ЮТВ: Всъдеходите могат да бъдат транспортирани до всяка точка на страната или по избран матшрут. Доставката не е включена в цената.
Осигурена е екипировка за тандемните полети с паратрайк, делтапланер, парапланер парашут. Полетите се водят от сертифицирани опитни пилоти със голям стаж и изрядна екипировка.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ