Полет на крилете на любовта - Опитен урок със самолет или романтичен полет с балон
Меню
Количка

Полет на крилете на любовта - Опитен урок със самолет или романтичен полет с балон

Полет на крилете на любовта - Опитен урок със самолет или романтичен полет с балон
Полет на крилете на любовта - Опитен урок със самолет или романтичен полет с балон
599.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: adventures-samolet-421

Опции

Описание

Романтична разходка във въздуха за двойки. Влюбени гълъбчета, младоженци или романтици със златна сватба, този подарък е за Вас. Подаръкът ви дава право на избор измежду четири различни полета в четирите посоки на България.
Преоткривайте се всеки ден и останете себе си! Смейте се от сърце, боричкайте се с трудностите заедно, танцувайте, експериментирайте, забавлявайте се. В наше лице вие винаги ще имате приятели, на които може да разчитате и да знаете, че ви подкрепяме във всяка ваша луда идея, та дори и в тази.

Подаръкът включва:

За полета с самолет: 1.Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” пред полетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
2.Професионален пилот - уроци по пилотиране се провеждат от пилот – инструктор.
3.Полет със самолет "Чесна" или друг четириместен с времетраене в зависимост от пакета със застраховака по време на полета.
4.Избор на летище и избор на маршрут от: Рила в цялата и прелест с езерата, върховете и природни дадености. Стара планина с маршрут под билото при  върховете Шикпка, Ботев и Хаджи Димитър или при Врачанските скали или в противоположна посока към Белоградчишки скали. През летния сезон: Черноморския бряг на север при Балчик, Калиакра, Тюленово, Камен Бряг и Шабла или на юг над Маслен нос, Арутино, Алепу, Велека и района Странджа до границата с Турция.
5.Възможност за поемане на управлението при високи нива на сигурност.

За полета с балон:  Едночасов свободен полет с топловъздушен балон над избрана от вас локация. / Пасажерите трябва да поемат транспортните разходи на техниката и екипа  до мястото за полет/.

 

Трябва да знаете:

Всички полети се извършват от сертифициран пилот - инструктор. При възможност, опция за поемане на управлението в зависимост от условията на летене и преценката на инструктора. Възможност за заснемане на полета със собствена техника или материалите от техниката на пилот при наличието. Лични предпазни средства - при необходимост. Инструктаж - Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия” предполетен брифинг, на който се разглеждат въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети. 

Какво се случва:

Продължителността на пред полетния брифинг и характера на разглежданите на него теми зависят от желаната от „обучаемия пилот” продължителност на летателния урок и какво той цели да научи. Изучаването на мерките за безопасност е задължително на предполетния брифинг.
Полетите се извършват с четириместни самолети - пилот и двама възрастни пасажери за мотивационни и учебни полети, наблюдение, въздушна разходка и др. Районът и продължителността на полета определяте Вие на място в зависимост от пакета, свободните за полети коридори и метерологичната обстановка. Ние поемаме ангажимента този полет да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с много емоция и адреналин. В рамките на полета можете да помолите пилота за екстремни елементи. Полетите се извършват от летищата в Долна Баня и Лесново, Ихтиман, Сливница до София, Приморско, Балчик до Варна, Белозем до Пловдив, Ерден до Монтана и др.

 

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Сертификат с право на избор за летене
НАЙ-ПРОДАВАН
Този ваучер Ви дава право да изберете между следните приключения и локации: Полет с тандемен парапл..
150.00лв
Познавате пилот-мечтател или самият вие сте такъв? Искате да (си) подарите мечтаното изживяване. Нап..
269.00лв
Полет със самолет "Чесна" за двама + избор на летище
НАЙ-ПРОДАВАН
Всеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта е още по-достъпна. Въздушен подарък за авантюристи..
269.00лв
Полет със самолет е един изключително хубав подарък, особено ако искате да впечатлите някой пилот ме..
269.00лв
Полет с балон в София - Панорамно издигане Полет с балон в София - Панорамно издигане
НАЙ-ПРОДАВАН Supergift Exclusive Offer
Направи най-якото селфи от въздуха в сърцето на София с тази оферта на Supergift.bg! Изживей неповто..
60.00лв