Доставки

Условия за доставка на подарък от SuperGift.bg
1. Сертификат за подарък

Доставка за София
Доставка в рамките на работното време: от понеделник до петък, 9:00–18:00 ч.
• Безплатна (електронен подаръчен сертификат) – само при електронно плащане чрез кредитни и дебитни карти, EasyPay, ePay, PayPal / трябва да смениете валутата на евро/ или по банков път.
• Обиконовена (до 2 работни дни) – според тарифата на Спиди от 3.50 до 5.00 лв.
• Бърза (до края на работния ден) при поръчка до 12 ч. –  според тарифата на Спиди от 8.00 лв.
• Експресна (до 3 часа) –  10 лв. Изпълнява се само за София от служител на Супергифт ЕООД и за районите в широк център или в близост до метростанция.
• Извън работно време – 20 лв. Изпълнява се само за София от служител на Супергифт ЕООД и изисква потвърждение по телефон.

Поръчки за доставка до края на работния ден се приемат до 12 часа.
Посочените цени важат само за доставка на сертификати за подаръци. При поръчка на друг вид подарък нашите консултанти ще Ви информират за точната цена на доставката. Базовите стойности, заложени в уебсайта, е възможно да бъдат леко променени, в зависимост от обема и теглото на пратката.
За доставки извън посоченото работно време, както и в почивни и празнични дни, Ви молим да се свържете с нашите консултанти, за да реагираме навреме и да задоволим Вашите желания.

Доставка за страната 
• За страната (до 2 работни дни) – според тарифата на Спиди от 5.50 лв.Всички срокове за доставка на подаръците започват да текат след потвърждаването на поръчката по телефона.
 

2. Друг подарък (цветя, балони, обемни кутии) – може да варира в зависимост от обема и теглото. Нашите подаръчни консултанти ще се свържат с Вас, за да Ви информират за цената на доставката.

Наложен платеж – услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Услугата представлява заплащане на заявения продукт на куриера, който ще Ви го достави на посочения от Вас адрес. Тази услуга, Ви дава възможност да получите своя платежен документ (фактура или касова бележка) при доставка на място. В този случай към стойността на куриерската услуга се добавя равностойността на 1% от стойността на доставения продукт, но не по-малко от 1.50 лв.
Пр.: При подарък на стойност 100 лв. се заплаща сума от 1%, т.е. 100 лв. + 1.50 лв. + цена на доставката.
В случай, че поръчате подарък и заплащате чрез “Наложен Платеж”, а желаете подаръкът да бъде доставен директно на подаръко-получателя, Вие може да изпратите подаръка на един адрес и да заплатите с услугата “Наложен Платеж” на друг адрес. В този случай се заплаща: 2 куриера + 1% от стойността на подаръка.Цените са с ДДС.


За повече информация, моля свържете се с нашите подаръчни консултанти на телефон 0888 977 117.