Меню
Количка

NEW

Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи в басейн. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е с..
650.00лв
Районът е рай за яхтено плаване, защото съчетава природна красота с всичко необходимо за пълноценна почивка и пътешествие с яхта.Набраздена крайбр..
870.00лв
Подаръкът включва:Цената включва настаняване в двойна каюта в яхта със спинакер и всички съпътстващи разходи, които понякога се появяват отделно (фина..
1,327.00лв
Спорадите съвсем заслужено си съперничат с Йонийските острови по атрактивност и красота. Тук екзотиката се допълва от думата „архипелаг“, с която се о..
842.00лв
Едно от най-любимите ни пътешествия с каяци в експедиционен стил (багажът в лодките, спане на диво) е обиколката на полуостров Бростомница. От източн..
280.00лв
За всички любители на природата и велосипедите! Предлагаме Ви двудневен курс по планинско колоездене. Курсът е насочен към напълно начинаещи или хора,..
120.00лв
Тасос е най-северният гръцки остров в Егейско море на 10-тина километра от континента, в югоизточна посока от град Кавала.  Островът е планински..
280.00лв
За всички любители на природата! Предлагаме Ви двудневно приключение с планинско колоездене и каяци. Провежда се в Средна гора в района..
230.00лв
Двудневно незабравимо приключение в Гърция /в близост до Солун, Агия Трада/, на което ще се научите да гребете изправен на SUP/ Standup paddleboarding..
160.00лв
Двудневно незабравимо приключение в Гърция /района на Псакудия между ръкавите Касандра (Палене) и Ситония (Лонгос) на Халкидическият полуостров (..
199.00лв
Двудневно незабравимо приключение в Гърция /района на Псакудия между ръкавите Касандра (Палене) и Ситония (Лонгос) на Халкидическият полуостров (..
239.00лв
Незабравимо приключение в Гърция /района на Псакудия между ръкавите Касандра (Палене) и Ситония (Лонгос) на Халкидическият полуостров (Гърция)/, ..
130.00лв
Интензивен курс за годеници, младоженци, бъдещи и настоящи родители - Основи на съзнателното родителство с водещ Любов Миронова. Лю..
375.00лв
Каяк приключение по избор Каяк приключение по избор
1 ГОДИНА ВАЛИДНОСТ
Едно от най-любимите ни пътешествия с каяци в експедиционен стил (багажът в лодките, спане на диво), но този път с право на избор на локация.Вариантит..
290.00лв
Iztreshteam & Supergift Ви канят на пет дневна приключенска програма в планините на Севена Гърция, съчетаваща планинско колоездене, каяк, рафтинг ..
190.00лв
Supergift & LongDayBoarding Ви канят да опитате нещо ново и атрактивно! Искате ли да изглеждате, като на кратичка от New York или London, иск..
120.00лв
Еднодневен курс по парапланеризъм около София - с Ясен Савов, от Supergift.bgВсеки някога е мечтал да полети и сега тази мечта вече е по-достъпна, бла..
350.00лв
Ако целта Ви е да се научите да карате wakeboard и не Ви е важно, кой ще види новите Ви играчки - Wakeboard Alternative / Уейкборд Алтернатива е за Ва..
100.00лв
Водолазен център МАРИНА и СуперГифт.бг организират курсове за начинаещи. За всички, които искат да се научат да се гмуркат, това може да е сбъдната м..
590.00лв
Тасос е любима дестинация с мраморните си плажове и очатователни гледки, затова нашето предложение добавя нова переспектива.  Четири дни с каяци ..
380.00лв
Показване 1 до 20 от 20 (1 страници)