Тандемен парашутен скок в Кондофрей + пилотски бонус
Меню
Количка

Резервационна система за тандемен парашутен скок

Резервационна система за тандемен парашутен скок
Резервационна система за тандемен парашутен скок
35.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: parachute-jumps-booking

Опции

Описание

Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте мечтали или не сте били сигурни как да осъществите тази луда идея.
Нямате нужда от каквито и да е било медицински изследвания и подготовка. Просто трябва да дойдете до летището в уговореното време и ние ще се погрижим за вас. Ще бъдете на кратко инструктиран преди самия скок и ще можете да изпитате същото чувство, което и истинските парашутисти. Адреналина се покачва още при самото изкачване на самолета, невероятно е усещането по време на излизането от самолета, ще усетите красотата на свободния полет и свободата на птица, а накрая просто меко кацане на земята. И най-хубавото за накрая, можете да изберете мястото за скок, без да се налага да пътувате дълго и да разгледате от високо прекрасната ни природа.

Подаръкът включва:

Вашият тандемен инструктор ще Ви обясни всичко, което трябва да знаете в 15 минутен брифинг, след което ще облечете подходящо облекло за скока (гащеризон) и специалната тандемна сбруя. Ще Ви бъдат дадени специални очила за защита на Вашите очи. Бъдете спокойни, нашите инструктори са опитни и добре обучени и използват сертифицирана екипировка. След това с вашият тандем инструктор ще се качите на самолета, който ще се излети на необходимата за скока височина ( полета трае около 15-20 мин. ). По време на изкачването тандем пилота ще закачи вашата сбруя за своята и след като достигнете необходимата височина, заедно ще напуснете самолета.Скачаме от 3200 метра над земната повърхност. Ще се наслаждавате на 40 секундно свободно падане с около 200 км/ч. На 1500 м инструктора ще отвори парашута и заедно ще полетите 6-8 мин. с отворен парашут, който вие може да опитате да управлявате. Малко преди да кацнете, Вашият инструктор отново ще поеме управлението на парашута, за да се приземите на земята меко и безопасно.
По ваше желание целия скок от подготовката до приземяването ще бъде заснет с камера или фотоапарат от друг парашутист, който ще скочи с Вас или записан от ръката на тандемния инструктор.

Какво е "пилотски бонус":  Скок от 4200 метра над земята или 700 в повече, 10 допълнителни секунди свободно падане и 10 мин. по-бързо изкачване с новия турбовитлов самолет.


Трябва да знаете:

Ако нямате навършени 16 години е необходимо писменото съгласие на родителите ви. За всички над 16 годишна възраст е необходимо само желанието за скок. Изключително важно е да сте в добро общо здравословно състояние. Не се нуждаете от медицинско свидетелство за това, но трябва подпишете на място декларация, че нямате здравословни проблеми, които биха ви попречили да скочите. Забранена е употребата алкохол или други упойващи вещества (такива са и някои лекарства). Трябва да сте с удобно облекло и спортни обувки с връзки или велкро, които нямат отворени куки по тях.  Избирате летище, но трябва да се съобразите с графика на скоковете.  

Летище "Кондофрей" се намира на 60 км. от София, като 80% от пътя е магистрала. Районът е изключително живописен и особенно привлекателни са Рила в цялата и прелест и Рилският манастир.
 

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Специален подарък за мъжете с лъвски сърца. За онези който се нуждаят от още и още адреналин и не се..
300.00лв
Тандемният скок с парашут е подарък за смели и безстрашни хора. Това е най-лесният начин да осъществ..
350.00лв