Тандемен скок с парашут с подарък видео в Шумен

Цена: 420,00 лв. 350,00 лв.
Код на продукта:  adventures-jumps-267
Наличност:  В наличност

Възможни варианти

* Подаръчен сертификат:

Забележка: Ако изберете принтиран документ,
ще се начисли допълнителна такса за доставка.Тандемният скок с парашут е най-лесният начин да изпитате екстремното чувство при свободно падане и да запознаете с парашутизма като цяло. Разбира се при пълна безопасност, тъй като по време на самия скок, вие сте здраво прикрепени към подвесната система на тандем инструктор. И естествено, нашите инструкторите са абсолютни професионалисти, които имат минимум 2000 скока зад гърба си. Те преценяват кога да отворят парашута, управляват го така че, да се насладите на полета и как да кацнете невредими на земята. Ако пожелаете ще ви дадат да управлявате парашута или дори да издърпате ръчката за отварянето му, но можете и просто да се насладите на свободното падане и полета "возейки" се безгрижно.

Около 15 минутно изкачване със самолет "Cessna 182"или друг до 3500 метра височина;
Скок от самолета, привързани за вашия инструктор;
50 секундно свободно падане със скорост 240 км в час и прилив на адреналин до краен предел;
Отваряне на парашута и 5 мин. реене до кацането на земята.

Безплатно видео заснемане на цялото приключение от раката на тандемния инструктор.

Ваучера може да се ползва единствено на летище Градище до Шумен.
Трябва да се поне 30 мин. преди скока на летището. Преминавате през задължителен теоретичния инструктаж и подготовка за тандемен скок който отнемат около 5 минути.Изключително важно е да сте в добро общо здравословно състояние. Не се нуждаете от медицинско свидетелство за това, но трябва подпишете на място декларация че, нямате здравословни проблеми, които биха ви попречили да скочите. Забранена е употребата алкохол или други упойващи вещества (такива са и някои лекарства). Трябва да сте с удобно облекло и спортни обувки с връзки или велкро, които нямат отворени куки по тях. Ако нямате навършени 18 години е необходимо писменото съгласие на родителите ви. Ако носите очила е добре да ги свалите или да сте с контактни лещи. Ако очилата са по-малки може да останат под предпазната маска по време на полета.

Безплатното видео важи единствено за единичен скок и се прави от камера на ръката на парашутиста.

Към скока се предлага допълнително и професионално фото и видео заснемане  с втори парашутист срещу заплащане.
При двойните скокове не е възможно да се прави отделно видео, защото в самолета няма място за още един парашутист.

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пратете писмо на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем писмо с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел.0888 977 117

Напишете отзив

Вашето име:
Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: