Меню
Количка

Урок по Snowkite за двама

Урок по Snowkite за двама
Урок по Snowkite за двама
Урок по Snowkite за двама
Урок по Snowkite за двама
Урок по Snowkite за двама
Урок по Snowkite за двама
Урок по Snowkite за двама
299.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Snowkite-Lesson-for-coples

Опции

Описание

Всяко приключение е по-добро, ако има с кого да го споделиш. И когато това е любимият човек, преживяването става безценно. Урокът по snowkite за двама е подходящ подарък както за напълно начинаещи, така и за хора, които вече карат на вода. Целта е всеки от двойкaта, да получи обучението, от което има нужда.

Snowkite, Snowkiting или Kite skiing е нов зимен спорт, при който използвате силата на вятъра, прихванат от крило/kite, за да се пързаляте на сняг или лед. Спортът е подобен на водния кайтборд, но с зимна екипировка, сноуборд или ски, като принципите на използване на хвърчилото са еднакви. Snowkiting се различава от другите алпийски спортове, тъй като е възможно да се движите нагоре и надолу с всяка посока на вятъра.

Подаръкът включва:

За него: Брифинг за запознаване с терена, специфика на вятъра в зимната планина, прилики и разлики с кайта на вода, условията и обясняване на различните модели фойл кайтове. Стартиране и приземяване на фойл кайт от снега. Основни особености при управление на ски/сноуборд със сноукайт. Тестване на различни модели.

Продължителност на урока: до пълно изтощение.

За нея: Брифинг за запознаване на терена, специфика на вятъра в зимната планина, стартиране и приземяване на фойл кайт от снега. Основни особености при управление, безопасност. 

Борд и обувки под наем.

За двамата: транспорт и видео подарък.

Трябва да знаете:

По време на обучението ви осигуряваме учебни крила и всичко необходимо за целта. Необходима ви е само собствена зимна екипировка - ски или сноуборд, облекло подходящо за атмосферните условия и каска, освен, ако не са включени.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:  Храна и други лични разходи, лична екипировка, ски/сноуборд, протектори, каска, маска и др. Допълнителни услуги. Препоръчителна планинска застраховка.

Научете се да карате борда или ските, теглени от кайт и оставете опашките за лифт и хилядите туристи по пистите зад гърба си. 
Сноукайтингът е екстремен спорт. Затова не подценявайте опасностите, които носи. За да се научите бързо и лесно, имате нужда от инструктор, който да наблюдава поведението и да отстрани риска от самоучението. Чрез няколко урока и упражнения с подходящи кайтове, ще овладеете управлението и скоро ще започнете да карате. Така ще избегнете контузиите, които носи незнанието.  На Витоша дните за каране са много, но обучението на начинаещи изисква добри условия. А никой не може да Ви обещае добри условия точно в почивните дни. Затова нашият съвет е: не пропускайте добрите дни на платото, занятията се провеждат всеки ден, когато в планината има условия, след предварителна уговорка. 

Какво се случва:

Занятия се провеждат само при наличие на подходящ вятър и снежна покривка. За безопасно провеждане на уроците по сноукайт,  участниците в обучението трябва да са подходящо екипирани за метеорологичните условия в планината, да носят собствена ски или сноуборд екипировка и да имат сключена планинска здравна застраховка. Препоръчително е  да се носи вода и/или термос с топла напитка.

За резервации:

Няколко дни преди да ползвате сертификата, пишете на адрес office@supergift.bg с номер на сертификата, валидност, желан ден и час, телефон за контакт и име. Ние ще направим резервацията Ви и ще върнем имейл с потвърждение. За повече информация, ни потърсете на тел : 0888 977 117

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ

Подобни приключения

Покана към Snowkite феновете за едно различно снежно приключение в Рила. Целта ни е връх Зекирица и ..
499.00лв
Невероятно вълнуващият зимен спорт Snowkiting продължава да набира скорост в България! Не изпускай т..
0.00лв
Snowkite, Snowkiting или Kite skiing е нов зимен спорт, при който използвате силата на вятъра, прихв..
199.00лв
Snowkite, Snowkiting или Kite skiing е нов зимен спорт, при който използвате силата на вятъра, прихв..
150.00лв
Snowkite, Snowkiting или Kite skiing е нов зимен спорт, при който използвате силата на вятъра, ..
280.00лв