Меню
Количка

30 мин. моторна шейна на Витоша

30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша
30 мин. моторна шейна на Витоша

Опции

Описание

Обичате ли планината? Мечтаете ли си поне за малко да се пренесете в Аляска? Snowmobile-tours и Supergift ви предлага да се насладите на разходка с приказно красиви планински гледки и незабравимо снежно приключение!


Повече за разходката:

Кога тръгваме?

Веднага щом пожелаете, вече има сняг във високата планина. Стартираме с маршрут, който гарантира истинско удоволствие, 100% адреналин. Ще усетите какво е да полетиш върху снега, там, където няма път и ще изпитате върховно изживяване и радост за сетивата.

Какво представлява трасето? 

Карането е съобразено с всички вкусове, идеално и за хора, които за пръв път се качват на снегомобил, и за хора, които вече го направиха с нас миналите сезони и сега искат да усетят отново живота на заселниците в Аляска. Едно прекрасно място до София - язовир Долна Диканя, където има хубави високи плата и условия за пълноценно и безопасно каране. Този маршрут ще ви подари прекрасни гледки към Рила, Витоша и долината на река Струма. За любители на високите скорости и офроуда тресаето е идеално, защото има огромно широко и гладко плато. Продължаваме по южните склонове на Витоша в посока "Ярлово" и "Ярема", с пълна газ по платото към с. Дрен, кратка почивка с ароматен билков чай и после продължаваме към Лисец.

ВАЖНО: В случай на недостатъчна снежна покривка по предварително планираните маршрути, те могат да бъдат изменяни или пренасочени по ваш избор в района Рила над Паничище до х. Пионерска.

Защо да го направим?

За да се насладим на снега. За да подарим спомен на любимия човек. За да изпитаме нещо истинско и да се пострахуваме заедно, защото в района могат да се видят и мечки. 

Безопасност

Снегомобилите са в пълна изправност и при стриктно спазване на инструкциите за безопасност, те са нормален транспорт, както каране на скутер или мотор. 

Ние ще ви осигурим каска, защитни очила (шлем) и квалифициран инструктор.

Как да се облечем?

Задължително топли дрехи, топли зимни обувки, шапка и ръкавици. Шейните имат ръкохватки, които затоплят ръцете, докато карате, радиатори затоплят степенките отдолу и обдухват тялото зад ветробрана за максимален комфорт, но нека не подценяваме зимата!

Как да стигнем до началните точки на туровете?

Всеки си организира транспорта сам. Ние ще опитаме да направим оптимална комбинация от няколко човека, които в този ден биха пътували. 

Попитайте инструкторите за транспорт, ако не разполагате с възможност да се придвижите.

Ще ви хареса, чакаме ви! Не забравяйте своята камера, фотоапарат или телефон, за да съхраните тези хубави моменти!

Условия на офертата:

Офертата важи за ползване от Понеделник до Петък за 30 мин. и от понеделник до неделя за 1 час с доплащане за уикенд и официални празници с минимум 4 дни предварителна предварителна резервация.

Един ваучер е за един човек, но може да се доплати за втори.

Офертата включва

• моторна шейна;

• гориво;

• квалифицирани водачи;

• инструктаж;

• ползване на каска и защитни очила (шлем).

Офертата не включва:

• транспорт до точката за тръгване и обратно;

• такси за паркинг в района на зоната ;

• лични предпазни средства и екипировка;

• планинска застраховка.

Разходката е извън защитените територии на Природен парк Витоша, но е възможно да срещнем горски обитатели.

Групите са с водач, трасето е съобразено с уменията ви и с цел максимална сигурност, контрол на поведението и гарантирано забавление.

Снегомобилите са снабдени с дистанционен модул за аварийно спиране, който се управлява от инструктора, което гарантира вашата безопасност.

Карането се извършва само в дни с подходящи метеорологични условия и по преценка на инструктора. 

В случай на неподходящо време или форсмажорни обстоятелства, може да се пренасрочи за друг ден.

При неспазване на инструкциите и поведение, което доведе до повреда на шейната, се възстановяват разходите по отстраняването ѝ.

Има възможност за организиране на тимбилдинг, рожденни дни, транспорт на ски/сноуборд екипировка. В случай на недостатъчна снежна покривка по предварително планираните маршрути, те могат да бъдат изменяни или пренасочени в района на Боровец, Паничище, Копривщица и др.


Виж видео на приключението във канала на Supergift

Коментари

Остави оценка на приключението. Така помагаш на останалите да направят по-добър избор.

ОСТАВИ РЕВЮ