Меню
Количка

SPA & RELAX

Последователното прилагане на антицелулитен масаж дава трайни резултати. С 10-12 процедури се намалява обиколката на бедрото с около 2 см, като има хо..
499.00лв
Бракът не е само сериозна стъпка в живота, но и удоволствие! Подарете си специален СПА пакет за младоженци и поглезете сетивата си с уникални масажи и..
899.00лв
Индийска технология за преодоляване на умората и стреса. Съчетание на енергийното въздействие на вулканичните камъни, стимулиращата положителна сила н..
269.00лв
Споделете мига на удоволствието... Подаръкът включва:За нея Основна балансираща грижа за лице Антицелулитна и стягаща процедура за цял тяло Модели..
599.00лв
Подарете на себе си или на близък човек един необикновен подарък – специален SPA пакет комбинация от процедура на лице и процедура на тяло. Погрижете ..
299.00лв
Подарете на себе си или на близък човек един необикновен подарък – специален SPA пакет комбинация от процедура на лице и процедура на тяло. Погрижете ..
299.00лв
Сред нежни благоухания и комфорт, специалисти ще се погрижат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции. Подаръкът включва:1.Г..
500.00лв
За антицелулитния масаж се използват се специални ударни похвати, които предизвикват вакуум и няма никаква болка. Също така се комбинира с използванет..
60.00лв
Пилинг кремът се нанася и втрива върху определената зона, в следствие, на което прилаганите антицелулитни похвати имат по-голям ефект. В края на масаж..
70.00лв
Започва се с антицелулитния масаж, който може да бъде направен мануално, с вендуза или с мед, след което се прави масаж на гръб.Подаръкът включва:1. Г..
70.00лв
Медът се нанася върху определена зона и със специални масажни техники се работи в посока намаляване и премахване на целулита. С 10-12 процедури антиц..
70.00лв
Ароматерапията е древно лечебно изкуство, което въздейства не само на физическо, но и на енергийно ниво. Ароматите и свещите ще ви накарат да забравит..
100.00лв
При масажа се използва специален пилиг крем с абразив, който регенерира кожата. По този начин етеричните масла навлизат в дълбочина и подхранват кожат..
100.00лв
Насладете се на релакс, приятни усещания и истинско блаженство в комфорта на дома си. Аромамасажът е прекрасен начин да си подарите време за себе си и..
70.00лв
Върнете времето назад с този подарък - релаксиращ и подхранващ ароматерапевтичен масаж! Доставете невероятно усещане и грижа на тялото си – подхранван..
80.00лв
Масаж с етерични масла от кокос, манго и маракуя! Царството на масажите! Масаж с екзотични съставки - маслата от кокос, манго, папая и маракуя доставя..
80.00лв
Възстановителният масаж се прилага при хора, които имат конкретно оплакване, например болка в кръста или гърба, при изтръпване на ръцете, болки в рамо..
70.00лв
Сред нежни благоухания и комфорт, специалисти ще се погрижат за вашето самочувствие. СПА връзката с природата, която се крие в натуралните продукти ще..
975.00лв
Подарете едно задължително удоволствие за всички активно работещи хора! Релаксиращите похвати отпускат тялото, освобождават ума и успокояват душата в ..
99.00лв
Японска Zen терапия за двама - една зелена приказка!!! Масажът помага за премахване на умората и стреса. Ароматите и свещите ще ви накарат да забрави..
494.00лв
Предлагаме ви пътешествие до екзотичен остров - двучасова процедура с ломи-ломи масаж и океанска вода от Бора-бора! Най-новото в света на спа процеду..
169.00лв
Подарък за добро настроение! Масажът има изключително силно тонизиращо и освежаващо действие благодарение на етеричните масла от франджипани, иланг-ил..
80.00лв
Релаксиращ и подхранващ масаж с мляко и сметана - идеалният подарък за красива кожа! Доставете невероятно усещане и грижа на тялото си – подхранване и..
80.00лв
Масажът има изключително силно подхранващо и хидратиращо действие благодарение на екстракта от индийско орехче. Тези етерични масла хидратират в ..
80.00лв
Показване 1 до 24 от 114 (5 страници)