Меню
Количка

Източни масажи

Масаж Абхянга на цяло тяло с лечебни билкови "Аюрведа" масла. Релаксиращ масаж, който подобрява лимфопотокът, стимулира имунната система,детоксикира,..
150.00лв
Масаж с лечебни, билкови "Аюрведа" масла при който се облива челото. Блаженна терапия, при която затоплена маслена струя, нежно и ритмично облива о..
120.00лв
Този ваучер Ви дава право на избор от процедури, чиято основна цел е да Ви избавят от стреса и напрежението. Със силата и познанието на древните или с..
120.00лв
Тай масажът действа много успешно за предотвратяването на стреса, като освобождава блокираната енергия и довежда до пълна релаксация. Използването на ..
80.00лв
Тайландският масаж действа много успешно за предотвратяването на стреса, като освобождава блокираната енергия и довежда до пълна релаксация. Използван..
60.00лв
Юмейхо е цялостна философия за постигане на пълен баланс и хармония на човека със себе си и с заобикалящия го свят, включваща в себе си масажни и наме..
70.00лв
Ароматерапевтичен Масаж - Приключение, за да преоткрием себе си, да почувстваме спокойствие и отново да изпитаме удоволствие от собственото си тяло, к..
249.00лв
Аюрведа, най-старият клон на медицината на древна Индия, включваща цялостна система за поддържане на здравето, като в основата на лечението стоят..
210.60лв
Аюрведа, най-старият клон на медицината на древна Индия, включваща цялостна система за поддържане на здравето, като в основата на лечението стоят маса..
195.00лв
Exotic Spa Gift
ПРОМОЦИЯ
Ароматерапевтичено приключение до екзотичен остров или разходка до древна Индия, това е ваучер за релакс по избор, за да преоткрием себе си, да почувс..
229.00лв 260.00лв
Показване 1 до 10 от 10 (1 страници)