Класически масажи
Меню
Количка

Класически масажи

Последователното прилагане на антицелулитен масаж дава трайни резултати. С 10-12 процедури се намалява обиколката на бедрото с около 2 см, като има хо..
455.00лв
За антицелулитния масаж се използват се специални ударни похвати, които предизвикват вакуум и няма никаква болка. Също така се комбинира с използванет..
52.00лв
Медът се нанася върху определена зона и със специални масажни техники се работи в посока намаляване и премахване на целулита. С 10-12 процедури антиц..
65.00лв
Възстановителният масаж се прилага при хора, които имат конкретно оплакване, например болка в кръста или гърба, при изтръпване на ръцете, болки в рамо..
65.00лв
Комбинация от класически шведски масаж и точков източен масаж на стъпалата. Рефлексотерапията е изкуство за стимулиране на органите и системите на тял..
71.50лв
Медът е велик лечител! Пречистващ терапевтичен масаж с мед! Подходяща терапия за всички, които чувстват умора, задържане на токсини и липса на тонус...
58.50лв
Hot Stone масаж с вулканични камъни за пълен релакс! Индийска технология за преодоляване на умората и стреса. Съчетание на енергийното въздействие на ..
104.00лв
Полинезийски ломи-ломи масаж с торбички водорасли и океанска вода! Най-новото в света на масажите сега е достъпно и у нас. Двоен масаж и релакс за ваш..
130.00лв
Нямате време за спорт?!Резултатът от този масаж е равен на един ден във фитнеса! Идеалното решение за всички спортуващи хора! Спортният масаж освобож..
58.50лв
Подарък за здраве и красота! С помощта на масажа се премахват целулитните образувания, деформиращи формите и фигурата на красивото женско тяло. Пробле..
65.00лв
Показване 1 до 10 от 10 (1 страници)