Меню
Количка

Масажи в дома и офиса

Пилинг кремът се нанася и втрива върху определената зона, в следствие, на което прилаганите антицелулитни похвати имат по-голям ефект. В края на масаж..
70.00лв
Започва се с антицелулитния масаж, който може да бъде направен мануално, с вендуза или с мед, след което се прави масаж на гръб.Подаръкът включва:1. Г..
70.00лв
При масажа се използва специален пилиг крем с абразив, който регенерира кожата. По този начин етеричните масла навлизат в дълбочина и подхранват кожат..
100.00лв
Насладете се на релакс, приятни усещания и истинско блаженство в комфорта на дома си. Аромамасажът е прекрасен начин да си подарите време за себе си и..
70.00лв
Класическият масаж използва похвати, които се прилагат предимно в Европа. Тук се включва масаж на цялото тяло, както и ходилата. Подходящ е за хора, к..
70.00лв
Започва се с антицелулитен масаж, след което се преминава върху ходилата, гърба, главата и лицето. Масажът намалява целулита и в същото време релаксир..
100.00лв
Подбрах специално за Вас и Вашите приятели следните 5 процедури, от които да направите избор: 1. Релаксиращ масаж за 75 мин. 2. Класически масаж за ..
100.00лв
Масажът се изпълнява от двама терапевти, които работят в пълен синхрон помежду си. Процедурата се нарича още и кралски масаж. Най-добрият начин да се ..
120.00лв
Масаж с етерични масла
ПРОМОЦИЯ
Действа успокояващо или тонизиращо върху нервната система. Различните видове етерични масла могат да се използват като афродизиак, а кожата става по-г..
73.00лв 85.00лв
Прилага се масаж на цялото тяло, като се завършва с мед на ходилата или на гърба по избор. Медът прави кожата по-мека и я почиства от токсините, а сле..
91.00лв
Процедурата включва масаж на цялото тяло, ходилата, главата и завършва на лицето. Подходящ е за хора с психическа преумора, освобождава натрупаната не..
70.00лв
Рефлексотерапията представлява масаж на ходилата, като се въздейства на определени точки, отговарящи за различните органи в човешкото тяло. Ароматерап..
65.00лв
Показване 1 до 12 от 12 (1 страници)