Меню
Количка

SPA пакети

БАЛИ SPA! Най-ароматното ни предложение за пролетта! Насладете се на ободряващото действие на екзотичните плодове – киви, манго, папая, пъпеш, кокос, ..
196.30лв
ЕКЗОТИКА СПА! Предлагаме ви пътешествие до екзотичен остров - двучасова процедура с ломи-ломи масаж и океанска вода от Бора-бора! Най-новото в света н..
180.70лв
ПЛОДОВ ЕЛИКСИР SPA! Най-ароматното ни предложение за пролетта! Насладете се на ободряващото действие на екзотичните плодове – киви, манго, папая, пъпе..
120.00лв
МОРСКИ ПОЛЪХ SPA! Богати на микроелементи и минерални соли тези процедури зареждат тялото с необходимите протеини и минерали. Морската вода и водора..
208.00лв
АРОМАТНИ ЕСЕНЦИИ SPA!Благоуханни соли, които отстраняват повърхностния слой мъртви клетки с цел да се образува нов епидермис и блестяща кожа на тялото..
195.00лв
СЛАДКО ВЪЛШЕБСТВО SPA! Предлагаме ви дълбоко подхранване и необходимост за вашата кожа чрез действието на млякото и сметаната – един уникален начин да..
162.50лв
Шоколадова 120-минутна терапия може да се консумира дори от тези, които са на диета! Може би се чудите: "Защо да слагам шоколад върху тялото си, а не..
120.00лв
Избягайте от ежедневието, подарете си време за възстановяване и релакс. Отдайте се на заслужена почивка, включваща отпускаща спа процеудра, съчетана с..
240.00лв
Показване 1 до 8 от 8 (1 страници)