Меню
Количка

SPA & RELAX за двойки

Бракът не е само сериозна стъпка в живота, но и удоволствие! Подарете си специален СПА пакет за младоженци и поглезете сетивата си с уникални масажи и..
899.00лв
Индийска технология за преодоляване на умората и стреса. Съчетание на енергийното въздействие на вулканичните камъни, стимулиращата положителна сила н..
269.00лв
Споделете мига на удоволствието... Подаръкът включва:За нея Основна балансираща грижа за лице Антицелулитна и стягаща процедура за цял тяло Модели..
599.00лв
Сред нежни благоухания и комфорт, специалисти ще се погрижат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции. Подаръкът включва:1.Г..
500.00лв
Японска Zen терапия за двама - една зелена приказка!!! Масажът помага за премахване на умората и стреса. Ароматите и свещите ще ви накарат да забрави..
494.00лв
В царството на масажите предоставя незабравими релаксиращи мигове, в свят на меки звуци, топлина и завладяващи аромати! Подаръкът включва:1.Гифт серт..
565.50лв
Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване в синхрон - масаж за двама! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презаре..
159.00лв
Най-новото в света на масажите!Влезте в паралелната вселена, където тялото и умът Ви са в перфектна хармония! Двойният масаж – както с топлите торбичк..
249.00лв
За Младоженците: Росен и Милена ПетровиНека любовта Ви винаги да е така нежна и вълнуваща!от: Велина и СтелаИдеалното решение за всички бъ..
199.00лв
Дълбоко хидратиране и подхранване от главата до върха на пръстите! Масажът помага за отпускане на мускулите, освобождаване на напрежението и омекотява..
149.50лв
Предлагаме ви тонизиране и обновяване за да усетите пролетното настроение! Масажът помага за премахване на умората, стреса и лошото настроение. Аромат..
149.50лв
Предлагаме ви изкусителна комбинация – свежо ободряване за него и релакси подхранване за нея! Като чаша вкусен летен коктейл с парченце портокал! Ефе..
149.50лв
Най-сладкото и екзотично изживяване за двама? Ароматите на папая, гуава, маракуя и манго в комбинация с парченце шоколад ще ви отпуснат и отведат на е..
179.50лв
Показване 1 до 13 от 13 (1 страници)